Hogyan fogadjam el, hogy bánt az anyám lelkileg? (beszélgetés)
Én nem azt mondom, hogy nem szeretem a családom, mert ezek ellenére szeretem őket.
De ha volna hova mennem elköltöznék innen az biztos!
Itt sajnos diplomával is közmunkán vannak az emberek...
De nem is ez a lényeg, én 2 helyen dolgozom + önkéntes vagyok egy idősek otthonában még is anyu azt mondja inkább járnék futni mint hülyeségekkel tölteném az időm...
Mondjuk ha nekem a batyam ilyet mondana,akkor biztos kapna 2 budod pofont.
De nincs tesom.:)
De van mas meg az ellen taborban,pl apum anyja,azaz nagyanyam...o is tudja adni az ivet.
A koverseggel kapcsban is,meg amikor nem volt munkam akkor azzal kapcsolatban is,h majd ott fogok szemetet szedni a kozumunkasokkal stb..
Persze mondom,erettsegivel meg 2 szakmaval valoszinu...pfff
vigyen dokihoz, ha tudni szeretné, ha tényleg ennyire érdekli, h miért vagy kövér.
ne csak dumáljon, hanem segítsen neked.
En teljesen megertelek,nekem apum ilyen,de ő nagyon durvan űzi ezt az ipart. Sose voltam vekony,olyan 70-80-90 kg korul de allatalaban 80 korul, bo 2 eve sikerult lefogynom 74-76 kgra... Akkor nem fusztralt annyiszor de volt h azt mondta h este 7 utan nem ehetek,mert ,, kulcsra,, van zarva a huto. Minidg nezte es mai napig nezi h mennyit es h milyen gyorsasaggal eszek. Volt h azt mondta h meg fogok halni meg ilyen - olyan dolgok.
Vegul kiderult h azaz kideruloben van h pcos vagyok..de persze ezt is lehet a visszajara forditani,h nem azert hizok mert beteg vagyok,hanem azert vagyok beteg mert dagadt vagyok.:)
Amugy lefogytam 24kg es vissza szedtem 30 at,na erre varjal gombot....:) :sss
Pl ma volt egy olyan műsor a tv-ben ahol túlsúlyos embereket mutattak rámnézet és azt mondta pfff te is ilyen leszel, majd nem tudsz járni annyira meghízol, másnak kell téged gondoznia stb
Vagy, csak azt mondja nem tudom miért vagy ilyen kövér, nem értem miért nem fogysz már le...
konkrétan miket mond neked?
mivel gúnyol?
otthon mit szólnak ahhoz, h ő így bánik veled?
ők is ezt csinálják?
nem baj, ha nem állnak melléd.
mi szorítunk, h sikerüljön. :)
most a fogyásra koncentráj, ne törődj semmi mással.
A jövőhéten megpróbálok eljutni a házi orvoshoz és kérek egy vérvizsgálatot, tényleg nem halogatom tovább csak nem szeretek kimaradni a munkából.
Csak magamra számíthatok, senki sem áll mellém nem értenek meg, mert nincsennek ilyen hejzetben...
ne halogasd.
amint tudsz, menj el.
van valaki a családban, akire számíthatsz?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Mit tegyek, ha a párom a szülei hatására folyamatosan bánt lelkileg?
- Te mit tennél ha a párod állandóan lelkileg bántalmazná a 15-éves lányotokat?
- Lelkileg bántás? Vajon most melyik félnél?
- Mit tegyek, ha az anyám lelkileg megnyomorít?
- Ma csalódtam, és lelkileg bánt. Városi Lomtalanításra...