Hogyan csikarjak ki szexet az egyik fiú ismerősömtől? (beszélgetés)
akkor meg randizz vele, aztan majd jonnek a dolgok maguktol. :-)
De ne a szexre koncenralj csak, lehet, hogy nagyon rakeszulsz, szegeny meg tok bena lesz. :-)
jajj, dehogynem lehet vele :)
juj, mi annyit szoktunk beszélni! nem csak szexről.. :D amúgy is :) teljesen egyforma az életfelfogásunk, egyforma dolgok érdekelnek, stb.
egyszer feljött a téma, hogy megpróbálhatnánk a kapcsolatot... de nem lett belőle semmi :) már csak azért sem, mert nem is egy helyen élünk (persze, megoldható a távkapcsolat, de nem az igazi nekünk), meg az ő életstílusa olyan, hogy nem elég, hogy távol él, de még sokat is utazik, stb. :) exemmel is ezért lett vége 3 év után :) úgyhogy inkább a kapcsolatot nem akartuk :D
mondjuk az is közbeszólt, hogy neki is akkor lett vége a hosszú kapcsolatának - az is 3 éves volt, nálunk ez hosszú, fiatalok vagyunk -, aztán ő is inkább kiélni akarta magát :)
generacios kulonbsegeg :-)
Az en idomben meg azon morfordiroztunk, hogyan hivhatnank egy fiut randira.
De tenyleg, miert korlatozod ezt ennyire le, hogy csak szex?
Nem lehet vele ertelmesen beszelgetni? Lehet, hogy komolyabb is kialakulhatna, ha tobbre becsulned magadat.
Ha nem tart sokáig akkor jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!
Nem mindenki ilyen!!!!!!:(
muszáj :DD
néha bánkódni is... de általában nem tart sokáig :))
én is
de ez van :)
igazából már nem is bánkódom miatt
úgysem mostanában lesz, hogy "itt az ideje"
ráadásul, ha úgy van, még mindig ott van az örökbefogadás pl.
persze, tudom, hogy nehéz, de akkor is :)
Mint a Juliska és a Pistike az erdőben.
Pistel: - Nézd, mi van nekem, be-be-be...
Juliska: - Ha felnövök, annyi lesz, amennyit én akarok, be-be-be...
További ajánlott fórumok:
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- Egyik ismerősőm elvesztettete az érettségi bizonyítványát. Tavaly érettségizett. Most újra kell érettségiznie vagy lehet pótolni?
- Létezik olyan férfi, aki nem fél senkitől? Azt mondja az egyik férfi ismerősöm, hogy Ő senkitől nem fél, attól se hogy bárki megveri...
- Egyik ismerősömmel elég furcsa dolgok történnek mostanában....mi lehet ez?
- Egyik ismerősöm mesélt egy édes süteményről, amit gyerekkorában evett. Annyi rémlik, hogy rímel a csalamádéra. Tudjátok mi lehet az?