Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy került hozzád a legutolsó macskátok? fórum

Hogy került hozzád a legutolsó macskátok? (beszélgetős fórum)


márc. 26. 18:15
A párom találta egy buszmegállóban karácsony előtt pár nappal, a hidegben. A cica dörgölőzött hozzá, sajnálta volna otthagyni. Azóta is imádjuk. 😽
márc. 9. 10:34

Viccesen.. épp arról beszélgettünk lányommal, hogy milyen lesz a következő macskánk ha a jelenlegi kettő távozni kényszerülne...mivel már nem fiatalok... mire párom kijelentette, hogy semmilyen, ide aztán macska nem... felejtsétek el.


Majd kiment a kertbe és megtalálta a legújabb, akkor alig négyhetes, csoffadt farkú példányt, akit vagy bedobtak, vagy az anyja hagyta ott... hangosan, kétségbeesetten nyávogva a farakás alatt. Kőszíve sem gátolta meg, hogy magához hívja, felvegye, és ezzel elérte, hogy anyukájának tekintette rögtön. Szó szerint rágta a fülét :-)


És csak néztünk rá bambán, hogy akkor most??


Szóval azóta három van.

márc. 8. 06:19
Padláson találtuk
márc. 8. 06:09
A lányom találta egy zsákban volt és be volt dobva a tóba arra lett figyelmes, hogy mozog a zsák és nyávog keservesen. Ő kifogta és hazahozta ellátta ahogy kell. Már 10 éve megvan házi macska cirmos és csak azt eszi meg amit a lányom ad neki.
márc. 8. 01:21

Talaltuk, elhagyta az anyja.

Valszeg azert ,mert mindenfele baja volt.

Epilepszia, stb. Ehhez kepest, 8 boldog evet toltott velunk Maffia :)

Boldog eletet neki a vadaszmezokon.

márc. 7. 22:20
Nálam születtek.
23. Perla del Mar (válaszként erre: 15. - Fincsi5)
márc. 7. 22:18
Broadline . Bolha, kullancs, férgek, szívféreg ellen jó. En is ezt szoktam venni vagy a stronhold plust, de az nem szélesspekektumú csak bizonyos férgeket pusztít e,a Broadline meg teljes féregtenités.
márc. 7. 21:21
Két cicám 15 évesek, egy alomból valók, testvérek, vettük őket. Brit rövidszőrűek.
21. vkatka
márc. 7. 20:58
Mikor kiscicák születtek nálunk, mindig elajándékoztam őket, kerestem nekik gazdit. Mindig gyorsan el is vitték mindet, kivéve, mikor a cicám és a testvére született. Értük nem jelentkezett senki, így maradtak. Mikor elváltam, a volt férjem magához vette a mamacicát és a cicám tesóját, én pedig elhoztam a kicsikémet. Azóta ő a mindenem.
20. Imisz
márc. 7. 20:51
Nem baj, hogy volt 4 cicánk ő beköltözött 5.-nek. volt vagy 8-10 hetes. Igazság szerint egy nagyobb, kb. 3 hónapos társával jött, így pár hétig 6-an voltak de a társ -mi csak Köcsögnek neveztük mert tényleg az volt- elszegődött, illetve befogadta más de az 5. számú itt maradt. Ő választott minket. Mi meg azt mondtuk ahol jut 4-nek ott az 5.sem marad éhen. Falu: egerek, maradék meg száraz / nedves táp is mindig van :)Mindet szeretjük.
19. Zera
márc. 7. 20:32

Kb. 1 éve beköltözött egy 4 év körüli ivartalanított fiú cica. Szerettük volna ga mindig a lakásban maradt volna, de nem akarta. 2 hete megsérült, a rekeszizom szétment. Csak 4 nap múlva műtötték. 1 órás műtét volt. Hordtuk injekcióra, infúzióra. Nem javult. Úgy kellett etetnem, itatnom. Pár napja a sebből állandóan folyt valami. Az orvos azt mondta, nincs remény, altatást javasolt. Zuhogó esőben temettük el az udvarunkon.

A fájdalmam leírhatatlan, a szobám minden zugában őt látom. Annyira megérdemelte volna a gyógyulást annyi szenvedés után.

Nem tudom mikor fogom túltenni magam, a szivem szakad meg.

18. Sz123
márc. 7. 19:14
Van egy pár macskánk :) Kettőt hoztunk a patkányok miatt. 3 ide született, 2 meg csak úgy ideköltözött (az egyik kiscica korában 2 éve, a másik már felnőtt, az most pár hónapja.)
márc. 7. 18:03
Megláttam facen,gazdi kereső cica volt a testvéreivel.Már képen is megtetszett:).Élőben meg még cukibb volt.Imádom.
márc. 7. 18:03
Egyszer csak előbukkant. Sajnos nem szeliden, csak éhesen. Simogatni nem hagyja magát, még hozzá sem érhetek nagyon, de nagyon magyaráz ha meglát. Nyilván azt, hogy adjak neki enni.
15. fincsi5 (válaszként erre: 8. - 55Judit)
márc. 7. 17:51
Mi az a mindenirtó? Kullancsra ellen is jó?
14. Nena87
márc. 7. 17:34
Utoljára 2006-ban került hozzám macska, és kiscica korában kaptam. Vazulnak hívtuk. Sajnos megmérgezték. :(
márc. 7. 17:19
A legutolsó itt született. Az anyukáját a temetőben találta a fiam.
márc. 7. 17:11
Karácsonyi ajándékként kaptam
márc. 7. 17:11
Haveromnál születtek sorra a cicák, mégis sorban álltunk, hogy mindenkinek jusson :) életrevaló tanyasi cicák. Kb 1 éve született, pár naposan láttam először, ránéztem a ládára, amiben voltak az anyamacskával, és egymásra néztünk. Szerelem volt első látásra. Amint 6 hetes lett, magamhoz vettem, mára óriási kandur lett :) A profilomban van róla egy kiskori képe :D
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Csgybzs)
márc. 7. 17:10
Szerencsés cicó!
márc. 7. 17:08
Pont kint voltam a teraszon, mikor az úttal szemben lévő erdőnél kirakták egy autóból... felhoztuk és azóta nálunk van.
márc. 7. 16:56
Az enyém úgy döntött, nálam akar lakni. Évekig jött-ment az utcába, mindig kapott valakitől enni. Mikor birtokba vette a teraszomat, orvoshoz vittem, ahol megtudtam hogy kb. 6-7 éves lehet. Piszok cica nagyon sokba van, éppen tegnap vettem meg a havonta cseppentős minden irtót 3.200 ft-ért. Mellette rengeteget eszik, a kertben meg sok kárt csinál. Nem is tudom miért szeretem. De hálából gyakran hoz nekem az ajtó elé döglött egeret és patkányt.:))
márc. 7. 16:49
Még anyu édesgette magához, szelídítette meg.
márc. 7. 16:48

2 felnőtt az új lakással járt. 2 hónap múlva bedobtak hozzánk egy nagyon beteg 8 hetest. Kikezeltem és most fél évesen elpusztult 😔

Szüleimnél lassan ellik a cica, onnan hozunk 2db

márc. 7. 16:48
A fiam hozta,ő is nagy cicabarát.Neki már volt három,oda nem mehetett,hát befogadtam.Mellesleg az út szélén találta!
márc. 7. 16:35
Menhelyről hoztuk.
3. valeriaria66 (válaszként erre: 1. - L.luiselotte)
márc. 7. 16:24
😊
márc. 7. 16:12
Mindig a sufnink padlására fialt, ezért ivartalanítottuk, és itt maradt nálunk.
márc. 7. 16:02

arra gondolok, hogy vetted, kaptad, befogadtad, idősebb macskátok szülte, stb.


A mi sztorink :

2015 nyarán 2 hónapos korában a főútról bedobták a kertünkbe.PÁr nap mulva jött az előző gazdája családja,unokástól, hozták a P. anyját is, de morgott rájuk, és mi nem adtuk vissza, tulajdonképpen elloptuk. A Picike azért nem járt velünk rosszul

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook