Hogy kerülhet levegő a hüvelybe? (tudásbázis)
A Holdon kell szeretkezni.
Vagy víz alatt.
Hát igen...:)))) Rohadt kellemetlen:))) Én először megrémültem, utána jött a röhögés.
A kérdésre válaszola: szeretkezés közben...:)
Nagyon jot rohogtem itt az elobb leirtakon.
Erdekes, nalunk csak a kapcsolatunk elejen volt ilyen jelenseg, es csak most, hogy olvastam ezt a temat jutott eszembe, hogy mar nincs is.
Hat, igen. Annak aztan van hangja. Belolem az elso ilyen elmeny oriasi rohogest valtott ki, raadasul ahogy rohogtem, ugy "rotyogott" kifele a levego. Persze nem hosszan, mert annyi levegeo azert nem szorult oda, de ahhoz eleg hosszas volt, hogy nagyon kellemetlenul erezzem magam es megjobban rohognom kelljen.
Jajjj,nagyon jo a tema:)))olyan jot nevettem!Na,nem rajtatok,hanem mert en is jartam mar igy:)))(es ki nem?).Amikor meg nem volt fix kapcsolat,csak ugy az elejen jart a dolog es ilyen törtent,hat en legszivesebben elsüllyedtem volna.Na meg hat meg is ijedtem,gondoltam,te jo eg!ilyen nagy ott?Aztan tapasztaltam hogy csak bizonyos pozok okozzak,mint alul mar sokan irtak is,az a bizonyos kutyapoz.Azzal nagyon csinyjan kell banni!
Tehat kedves LoLiNa,ne hidd hogy ezzel a kellemetlenseggel egyedül vagy.Segiteni csak ugy lehet rajta,ha az ember megtanul banni a testevel es kontrollalja a mozdulatait kenyes helyzetekben.
Ja, értelek már! :)))
Én úgy értettem, amikor végleg kihúzza már....:P
Oké, így már világos! :)
Kihúzás közben kell domborítani és a punit ezzel egyidőben egy kicsit szorítani, nekem így nem megy bele a levegő,
ha meg már bement a levegő, akkor azt ki kell szorítani, bármilyen hangja is van - különben is a pasi okozza ezt a hangot, hisz ő hozza létre a vákumot! :DDDD
Ha kihúzzák (-zák!:D)) akkor a szerény tudásom szerint befele kell, hogy menjen a levegő, mert a hüvelyben vákum keletkezik, amit az 1 atmoszférás légköri nyomás kitölteni igyekszik. Nem?
Tudom, hogy a hanghatás a zavaró, ebből a szempontból a légáramlás iránya teljesen mindegy. Sajnos nem tudok segíteni, de ha tudnék szivesen tenném. Ilyen esetekben azzal vigasztalom magam, hogy van akinek nagyobb problémája van.
amikor hirtelen kihúzzák a fütyit akkor van ez a jelenség, és akkor is csak bizonyos pózokban, pl. csípőemelésnél, vagy hátul, ha nagyon pucsít a nő - kihúzás előtt a nőnek nem szabad pucsítani, vagy emelnie a csípőjét :)
ezt nem lehet műteni, mert ez egyfajta "pumpajelenség"
Dettó! :P
De tényleg elég kellemetlen tud lenni! Mikor először előfordult velem, tiszta ciki volt, annyira meglepődtem, hogy idétlenül megkérdeztem a páromat, hogy ez meg mi volt? :D
Erre ő: ne törődj vele, csak egy kis levegő! :)
Örültem, hogy ő legalább tudja! :PP Őt nem zavarja, engem borzasztóan. Néha ki lehet védeni, néha nem. Általában akkor van, ha hátulról csináljuk és közben el van lazítva a hüvelyfal. Ha befeszítem, akkor nem. :S
Tényleg! :)
Ki kell tapasztalni a megfelelő pozitúrát!
Igen, amikor előszőr találkoztam a jelenséggel, akkor nekem sem tetszett, de fiatalon, tele gerjedelemmel túltettem magam rajta. Sőt lehet, hogy van olyan férfi aki ezt úgy éli meg, hogy "Hű de jó, megfingattam a nőt!" (Elnézést!)
Most már tudom mi ez a jelenség így mondjuk úgy, túlteszem rajta.
Ötletem talán bizarr: vajon valami műtétfélével nem lehet segíteni ezen? Meg kellene kérdezni egy nógyogyit. Nőgyógyászt. :)
Ki kell onnan szorítani a levegőt!
Ez a kiszorítás okozhat szellentéshez hasonlító hangot, nem hiszem, hogy ez problémát okoz, bár ki tudja. Egy jó nőtől ez több mint elviselhető! :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kerülhetném el, hogy szerelmes legyek a kollegámba?
- Mennyi az esélye hogy teherbe essek? Védekeztünk, de kényeztetett a kezével és kerülhetett rá némi sperma. Segitsetek légyszi!?
- Lehetséges olyan, hogy egy-két spermium elkószáljon a hüvelyben, és attól teherbe essek?
- Szerintetek, hogy kerülhetnek a Googliba, a HOXÁS fórum hozzászólások?
- Hogy kerülhetnék ki ebből az életunt helyzetből?
- Hogyan kerülhetem el, hogy a sütőtök leve ráégjen a tepsire?