Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogy fogadjam el? fórum

Hogy fogadjam el? (beszélgetős fórum)


14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Főnix3)
2023. márc. 30. 14:25
Arany ember vagy 😊❣
13. Főnix3 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 18. 15:56

Én sokat itt vagyok, ha kell egy kis napi pozitív megerősítés,tudod hol találsz. :)

A tökéletestől távol állok! Hidd el, nem minden arany ami fénylik, minden csak a szemüveg színétől függ, hogy az napra melyik mellett döntesz.

Szoktam mondani, hogy a feladataidat, amit utálsz(vasalni,mosogatni nem szeretek),azt lehet csinálni, hogy duzzogsz,morogsz, meg lehet úgy is, hogy mosolyogsz, vagy a családod bánatára énekelsz. Dönthetsz.

Vasalást egyébként száműztem az életemből,kímélem a vasalót a közös szenvedéstől. :)

2023. márc. 18. 13:57
Utolsó 2 hozzá szoló. Csajok tökéletesek vagytok!! Még több ilyet mint ti❣❣ nagyon nagy erőt adtok ezekkel a szavakkal.
2023. márc. 18. 11:26

Nincs hyermekem,van viszont minimum D kosaras mellem,ami már tizenévesen sem állt peckesen.

Nagyon tartottam tőle,hogy én ilyen “mama mellekkel” senkinek nem kellek.Aztán az első kapcsolat felszabadított,és azóta eszembe sem jutott ilyen.

Nemcsak a tökéletes mell vonzza a férfiakat,minden mellméretnek,mellformának megvannak a kedvelői.

…és nemcsak a nők teste változik az idővel meg az életeseményekkel.A férfiak is őszülnek pl,pocakosodhatnak,vagy ők ráadásul kopaszodhatnak is-mégsem rohan mindenki hajbeültetésre,hogy hát a párom dús hajjal szeretett belém.

Szóval peace.

Én akkor sem csináltatnám meg a mellem,ha lenne rászánható pénzem.Nekem magamnak,női szemmel is sokkal erotikusabb a természetes forma,ha meg is van ereszkedve picit,mint a feszesre pumpált gumilabda-szerű egyenmellek,amik hanyatt fekve is az égre merednek.

10. Főnix3 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 18. 11:18

Nagyon szívesen!

Sajnos hajlamosak vagyunk mi nők nagyon kritikusan és irreálisan ítélni magunkat. Olykor hasonlítgatjuk magunkat a másik nőhöz és olyan elvárásoknak támasztjuk alá önmagunkat,aminek lehetetlen megfelelni. Persze jó, ha nem hagyjuk magunkat el, de nem kell bomba alaknak, modellnek lennünk ahhoz, hogy a párunk szeressen, vagy neten szerelmes legyen belénk, ahhoz pont elég a belső, béke önmagunkkal , a magunk elfogadása, és a boldogság sugárzása.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Főnix3)
2023. márc. 18. 10:59
Ennél szebben még nem olvastam. Köszönöm. Teljes mértékben igazad van ❣❣❣
8. c7e2a207e8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 18. 09:29

Nekem ilyen eszembe sem jutott.

Annyira örültem a kislányomnak, hogy épségben megszületett.

És boldog voltam, hogy én is anya lehettem.

Ez volt életem legszebb, legboldogabb napja.

7. Főnix3 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 18. 09:20

A mell változását nem tudod befolyásolni,és szerintem kár erre az idődet,boldogságodat elcseszni.(nem feküdnék kés alá sem, míg nem lenne muszáj)

Nagyon sok szép pillanatot elveszthetsz, mert a külsődet helyezed előtérbe. Biztos nem akkora a probléma, mint ahogy érzed.

4 gyerek utána bőröm inkább tigris, mint oroszlán. A mellemtől a combomig striás,a hasam a legdurvább, mert az ikrek szétszaggatták.A mellem nekem sem csak ceruzát tart,hanem egy egész tolltartót elbír.(nem próbáltam még) Viccelni szoktam a férjemmel, állok előtte és magasra emelem a kezem olyankor mondom 18 éves vagyok,mikor leengedem 48. Jót nevetünk, ő igyekszik lopni minden korosztályból.

Tessék felvenni egy másik szemüveget, mondjuk a rózsaszínt és átformálni a gondolataid, mert hipp hopp eltelik pár év és még lejjebb kerül a didi és nem fogod érteni, hogy eddig min is szomorkodtál, hisz van még lejjebb. Majd még jobban aggaszt, emésztődsz egy olyan változás miatt, ami teljesen természetes!

Tanulj meg nem gyártani magadnak problémát, hozd ki magadból a legjobbat!

2023. márc. 18. 08:50
Férjem elfogad úgy ahogy vagyok. Viszont én nehezen tudom elfogadni magagam, tudom hogy ennél csodálatosabb nincs mit egy gyermek. De mára eléggé zavar sajnos a testem.
2023. márc. 17. 20:13
Én nem tudtam szoptatni, nem ereszkedett meg a mellem viszont a hasam "szép" hófehér csíkos barázdás szántófölddé változott a két nagyobbacska súlyú baba után, pedig kentem a stria elleni kencével, a lábam meg 2 méretet nőtt ... Tényleg nincs vagy alig van olyan nő akin a terhesség és a (legkésőbb második) szülés nem hagy nyomot.
2023. márc. 17. 14:49

Légy büszke rá! Testedben hordoztál egy életet,melledből táplálsz egy kis embert. A természet velejárója, hogy a testeden ez a változás meglátszik. Nagyon kevés az a nő, akin nem látszik meg egy szülés.

Lehet úgy érzed nem vagy olyan dekoratív, de ettől vagy különleges és egyedi.

Nem csak a szimmetrikus és a tökéletes a szép! Lehet neked olyan csinos formád van, amire ha nagyobb hangsúlyt fektetsz, akkor elterelheted a melledről a figyelmet. (Amit szerintem túlreagálsz. Hajlamosak vagyunk erre.)

Férjed mit gondol a melledről? Említetted már neki, hogy zavar a tested változása?

3. birebora (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
2023. márc. 17. 14:33
Szerintem is.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 17. 14:04

Ezt úgy fogadd el, h ez a természetes. Érezd jól magad a bőrödben, mert csoda nem fog történni.

A férjed/társad-nak pedig ugyanez az üzenet.

2023. márc. 17. 13:57
Sziasztok. Szülés után, meg ereszkedett a mellem.(szoptatok is.) 1 és fél éve nem tudok ezzel megbarátkozni, nem érzem magam jól a bőrömben. A plasztika k*** drága, csoda ugyse fog történni, hogy ez változzon...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook