Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hisztek Szilágyi Liliánának? fórum

Hisztek Szilágyi Liliánának? (beszélgetés)

1 2 3 4
67. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 64. - Dfc04c70e4)
2022. ápr. 22. 18:19
Sose tudjuk meg. Így van,ahogy mondod.
66. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 63. - Alinka01)
2022. ápr. 22. 18:18
Mit mondhatna, azon kívül, hogy nem bántotta a lányát? Mint ahogy nincs bizonyíték a molesztálásra, arra sincs, hogy nem tette. Meg aztán gondolom jól megrágja,mielőtt bármit mondana,nehogy a nép kiforgassa a mondanivalóját.
65. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Andi6020)
2022. ápr. 22. 18:16
Nem kicsit furcsa. Nem mondom azt, hogy nem történhetett ilyesmi, de évekkel megvádolni egy ilyen ocsmánysággal, amikor már védekezni sem tud, egyszerűen gusztustalan.
64. dfc04c70e4 (válaszként erre: 54. - New(l))
2022. ápr. 22. 16:53

Nem a vita szítása miatt reagálok a hozzászólásodra, csupán azért, mert a nagymamás sztorit is említetted. Korábban pedig pont én írtam azt, hogy szerintem nem illendő olyan embert vádolni, aki már nem tudja megvédeni magát.

Az pedig, hogy Liliána nagymamájáról így írsz: "Az öreglány pedig tipikusan az a fiatal lányokat gyűlölő fajta lehetett, aki képtelen volt elviselni maga körül a zsenge ifjúságot, mert minduntalan a saját hervadására emlékeztette. Én hallottam ilyet megnyilatkozni, hányinger." - nos, az, hogy szerinted ilyen lehetett, ez a te véleményed. Feltételezel valakiről valamit, ami nem bizonyított/bizonyítható.

Másik dolog: nem kell ahhoz szépirodalmat, még csak kötelező olvasmányokat sem olvasni, hogy tudjam: a családon belüli, akár szexuális bántalmazás létező jelenség. Elítélendő. Igen. De attól, hogy sajnos létező, és gyakori dolog, ebben a konkrét történetben senki nem tudja a valóságot. Mint írtam korábban, szerintem mindenki inkább annak hisz, aki szimpatikusabb neki. Azt írtam, hogy csak remélni tudom, nem igaz, amit Liliána állít.

Azt, hogy mi az igazság, két ember tudja biztosan: Liliána és az apja.

Azt, hogy mi valaha is megtudjuk a teljes igazságot - kétlem.

2022. ápr. 22. 16:08

Tényleg nem tudhatjuk, mi az igazság, és ez alapján higgyünk vagy ne Liliánának.

Én a napokban azon goldolkodtam el, hogy a papa, aki - ha jól rémlik - ügyvéd és az eddigiek alapján nem egy pipogya alak, ehhez képest meglepően csendes és visszafogottan reagál a vádakra. Vajon miért?

62. michelle.r (válaszként erre: 32. - Channa*)
2022. ápr. 22. 15:49

Igen. Hangsúly azon vagy, hogy lehet. Lehet, hogy igazat mond, lehet, hogy nem. Lehet hogy a másik lány is meg van félemlítve, azért mondja, hogy nem igaz a sztori. Lehet, hogy a nagymama tényleg molesztálta. Lehet hogy csak Liliánát ő is, a másikat nem.

Fogalmam sincs, hogy mit higgyek.

2022. ápr. 22. 15:45

Megnéztem most a Fiala János - Szilágyi Zoltán - Szilágyi Gerda beszélgetést.

Hááát, az a Gerda lány sem néz ki épnek sajnos. Nagyon nem.

60. michelle.r (válaszként erre: 29. - Fewin)
2022. ápr. 22. 15:41
Igazad van, szerencsés vagyok, csak a sajtóból ismerek hasonló sztorikat. Épp ezért nem is foglalok állást. Én abban reménykedem, hogy nem mond igazat a lány.
2022. ápr. 22. 14:20

Nem is tudom hogyan fogalmazzak.

Liliána az a sportoló, akinek a nyilatkozataitól áll a szőr a hátamon. Ugyanakkor, ezek a dolgok, amivel édesapját, és nagymamáját vádolja nagyon komolyak. Ilyeneket, csak úgy nem talál ki az ember, vagy, ha igen, akkor ott felül nagyon nagy problémának kell lenni. Amennyiben teljesen zakkant lenne a csaj alapból, azt már észre kellett volna vennie a versenyzőtársainak is a versenyen, edzőtáborokban. Valószínű, akkor már másról is kitalált volna ilyen történetet. Mondjuk egy férfi versenyzőtársáról, vagy csak úgy egy civil valakiről.

Nézzük a másik oldalt is:

Mikor egy-egy ilyen eset kiderül, általában sorra dőlni szoktak a dominók. Szép lassan megjelenik több sértett, aki az adott személyről elmondja, hogy vele is erőszakoskodott.

Mert nem hiszem, hogy az apuka, ha valóban olyan lenne, mint amilyennek Liliána leírja, csak vele erőszakoskodott volna.

Az is furcsa nekem, hogy a testvér egyértelműen az apuka mellett áll ki. A testvérek általában ilyen esetben, mikor borul a bili, össze szoktak fogni és vállvetve támogatják egymást. Mert, ha az apuka beteg, akkor valószínű nem csak Liliánát bántalmazta fizikailag és szexuálisan is.

Persze az is elképzelhető, hogy van az a pénz és az a megfélemlítés, ami miatt tartja a száját a tesó, nem mer az apjuk ellen vallani.

Nagyon nehéz bárki mellett is állást foglalni ebben az ügyben.

58. New(l) (válaszként erre: 57. - Pengő Gyöngyi)
2022. ápr. 22. 13:53

Most ha azt írom, hogy ismerek személyesen több áldozatot is, akkor elhiszed? Nyilván nem.

Ahogy gondolom az a többszáz történet is mind kamu, ami a Beszélj róla! honlapján fönt van.

57. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 54. - New(l))
2022. ápr. 22. 13:31

Hallottál, olvastál ilyet, elképzelhetőnek tartod ... akkor nyilván igaz is.

Értem

56. ,zumba (válaszként erre: 51. - Perzsacica)
2022. ápr. 22. 12:14
Gy. Andi fia volt a párja Krisztinának.
55. virgilius (válaszként erre: 54. - New(l))
2022. ápr. 22. 11:34
Pontos. Főleg összevetve a 10 évvel ezelőtti, vidám, mosolygós kis Gerdával.
54. New(l)
2022. ápr. 22. 11:29

Érdekes számomra, hogy egyesek képtelenségnek tartják, hogy mindez megtörténhetett Liliánával (sokaknál a nagymamás sztori a leghihetetlenebb, pedig...). Ezek az emberek sosem olvastak szépirodalmat? Mert ha pl. a magyar kötelező olvasmányok közül csak néhányat sikerült volna elolvasni, bőven találkoztak volna abúzussal. Még ha nem is ennyire direkten fölvázolva, de hemzseg az erőszak mindenféle fajtájától, főleg az egykori paraszti világból. És ez a nagy büdös valóság, sajnos még napjainkban is.

Az öreglány pedig tipikusan az a fiatal lányokat gyűlölő fajta lehetett, aki képtelen volt elviselni maga körül a zsenge ifjúságot, mert minduntalan a saját hervadására emlékeztette. Én hallottam ilyet megnyilatkozni, hányinger.

Ez az egész család full abberált, úgyhogy csöppet sem csodálkozom, hogy Liliána sem százas.

A Fiala interjúra pedig már szavakat sem találok, végig az volt az érzésem, hogy az a szegény Gerda szinte könyörög, hogy valaki mentse már meg. A szavai az apját védték, mert nem tehet mást, de szívfacsaró volt ott látni kb. katatón állapotban.

53. Ilián (válaszként erre: 32. - Channa*)
2022. ápr. 22. 11:24

Így van sajnos. Ép lélekkel, biztonságban talán könnyű mondani, hogy ki mit tenne.

De szerencsére nem tudjuk még bele képzelni se magunkat a helyébe. Úgy tudnám ezt elképzelni, hogy normális ésszel nem értjük, hogy akinek elborult az elméje mit miért csinál. Hiába mondanánk pl. egy "bolondnak " viselkedj már normálisan ,mert másképp működik az agya.

Szóval nem ítélkezem. Bárcsak ne lenne igaz, de a 2 hölgynél sajnos erősen felismerhetőek a bántalmazotti minták.

52. semleges (válaszként erre: 46. - Levarosbukta)
2022. ápr. 22. 11:17
PONTOSAN!
2022. ápr. 22. 11:08
A D.Tóth Krisztina riportjában is elhangzott, hogy közelről ismeri a családot, nem adta volna a nevét és hitelét ha nem igaz. Nem az a riporter, aki valótlant állít.
50. mimy63
2022. ápr. 22. 08:05

Amíg csak a D. Tóth Krisztával készült riportot hallottam, nem tudtam véleményt mondani (honnan is tudhattam volna, mi az igazság).

Amikor elolvastam a "hugi" nyílt levelét, amit a testvérének szánt, már tudtam, hogy Liliána végig igazat mondott.

Sajnos...

2022. ápr. 21. 23:19

Megy az áldozat hibáztatás rendesen.

Engem hasonlóért szétszednétek.

Na de mindegy is.

Liliána, nem véletlenül agyas...

48. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 21. 19:34

Ugyanúgy vagyok ezzel a dologgal, mint te. Nem tudom, mit higgyek.

Egy biztos: igazság csak egy van. Tehát valaki nem mond igazat. Magyarán szólva hazudik. Ez vagy Liliána vagy az apja.

Talán az igazság soha nem fog kiderülni. Marad a találgatás. Ki kinek hisz jobban, számára mi hihetőbb a sztoriban.

Személy szerint nálam a mérleg nyelve afelé mutat, hogy nagyon zavaros ez a történet, és csak reménykedni tudok abban, hogy nem igaz.

Mondjuk a halott nagymamát, aki már védekezni sem tud - nagyon nem szép dolog belekeverni a történetbe. Főleg így utólag...

47. levarosbukta (válaszként erre: 44. - Pengő Gyöngyi)
2022. ápr. 21. 16:49

Igen, ilyen is van.

2 gyerekes család, elváltak a szülők. A két kislány az apánál maradtak. Anyához kéthetente mentek hétvégére. Közben anyukának új kapcsolata lett, a kapcsolatból egy gyerek.

Az anyukának az új párját megvádolta a régi hogy molesztálta a kislányokat. 10 évet kapott a szerencsétlen. Pedig tényleg nem csinált semmit, csak nem volt pénze ügyvédre.

46. levarosbukta (válaszként erre: 43. - Virgilius)
2022. ápr. 21. 16:46
Letojom hogy áldozat vagy bántalmazott. Akkor is hibás az anya! Egy felnőttnek mindig van választása. Ha megöléssel fenyegetnek akkor sem hagyom a gyerekemet ilyen apával egy helyen egy percig sem.
2022. ápr. 21. 15:50

Mindenesetre én nagyon haragudnék az ANYÁMRA, ha mindez igaz, és akkor és ott nem tett ellene semmit. (Rendőrség, látlelet stb.) EZZEL a gyerekét cserben hagyta.

Ill.továbbra sem tudom, mi volt a szexuális abúzus pontosan.

44. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 36. - Levarosbukta)
2022. ápr. 21. 15:44

Tudom, hogy van ilyen! Azt is tudom, mit tennék az ilyen egyénekkel 🤢🤢

De az is durva, és gondoljatok bele egy pillaatra,hogy a fiatokst, férjeteket, apukátokat úgy minden előzmény nélkül egyszercsak megvádolják ilyesmivel. Simán megtehetné bárki, egy jól betanult történettel. Nagy valószínűséggel a nőnek, a "gyengébbnek" hinne a közvélemény.

43. virgilius (válaszként erre: 36. - Levarosbukta)
2022. ápr. 21. 15:31
Nem csukta be a szemét. Ő is áldozat ebben a történetben és bántalmazott. A váláskor neki ítálták mindkét gyereket, de a kisebbik lány az apánál maradt. Aki ismeri őt (a húgot) régről és látja most: nem lehet ráismerni, mintha nem ugyanaz a gyerek lenne. Félelmetes, hogy mit tehet vele az az ember.
42. Léna123 (válaszként erre: 38. - Channa*)
2022. ápr. 21. 15:28
Én sem. Szörnyű.
41. birebora (válaszként erre: 36. - Levarosbukta)
2022. ápr. 21. 15:27
Jaj:(
40. Babi11
2022. ápr. 21. 15:27
igen
39. Scherlock (válaszként erre: 36. - Levarosbukta)
2022. ápr. 21. 15:26
Igen, pontosan.
38. Channa* (válaszként erre: 36. - Levarosbukta)
2022. ápr. 21. 15:22
Húúú, ezekbe bele sem akarok gondolni...
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook