Heti szinten ki hányszor szeretne szexelni a párjával, és valójában hányszor történik meg? (beszélgetés)
Szerintem ha együtt élnétek, még nem jelentené azt, hogy többet is szexelnétek...sőt...tapasztalatból mondom... én épp most vagyok egy 4 napja tartó némahábórú közepén ez miatt. Megszóltam a páromnak, hogy többet szexelhetnénk a heti 1 helyett... ráadásul azt is mindig én kezdeményezem... én mindig próbálkozom, de állandóan visszautasít. Sokat kérek, ha legalább 3 naponta szeretném? Ő felkapta az iszapot, és most természetesen én vagyok az önző szuka. Állandóan nem nyúlhatok magamhoz sem.
Én sem látok benne semmi negatívumot.:)))
Ez a szöveg kiment a divatból.
Tegnapelőtt mondtak újat: rólad sem a színház jut eszembe. :P
nálunk kiegyensúlyozottak az igények.
A fehérmájú jelzőt jó párszor én is megkaptam, de nem érzem, hogy erre negatívumként kéne tekintenem
Minimum kétnaponta szeretnék, de csak kéthetente történik meg.
Jó lenne minden nap, de estére mindeketten hullák vagyunk, ezért csak kb heti 5 alkalommal éljük meg a testi gyönyöröket. :D
Minden nap, de csak kétnaponta történik meg.
Hát,ha túl sokat dolgozik és 3-4 alkalom összejön,akkor szerintem az elég jó.Nekem annyit dolgozik a párom,hogy 3 hete nem szexeltünk,mert amikor meg találkoztunk,pont menstruáltam és akármennyire ki vagyunk éhezve,akkor azért egyikőnk sem akar.Ha átlagot veszünk,akkor kb heti 1 alkalom.Mindketten többet szeretnénk,többnyire az igényeink is egyformák,szó szerint egymásnak esünk,ha végre találkozunk :))) 7 éve vagyunk együtt és csak egyszer volt olyan,hogy 3 hétig minden nap találkoztunk,akkor jó volt,kb 3-4 alkalom meg volt hetente.Igaz,nem élünk együtt,így ez is hátrány,de most is olyan a munkája (kamionozik),hogy ha együtt élnénk se nagyon találkoznánk.
Ilyet mond rád, hogy nimfó vagy?? Tényleg rosszul választottál...
Nalunk heti 2-3 alkalom es mindketten megvagyunk vele elegedve. Persze a parom tudom hogy tobbet is elviselne, de nem szokott nyuzni. Halisten egyenek a szuksegleteink. :)
jó lesz ez így hosszabb távon,mit gondolsz?
Elképzeltem, részvétem!
Nem vagyok kárörvendő, de már nem is látom olyan rossznak a helyzetemet.:)
Most képzeld, nekem "van" párom, és a számok mégis kísértetiesen hasonlóak a tiédhez:(
heti 1 max
de ő kiharcolja heti 3-4-re
az exemmel
heti 5 volt és én elviseltem volna ha heti 10 lett volna:)
Nálunk is változó szám, van mikor szinte mindennap, de van mikor várnom kell... A minőséggel problémám nincs, talán mindig túl rövid... Meg igazából én szeretném kicsit másféle stílusba csinálni, de a párom nem egy szexcentrikus, meg hát sokat dolgozik, és mindig fáradt... A következő problémám, hogy most kapott egy ajánlatot, miszerint még kevesebb ideje lesz rám :(
Pl: orálisan 2 hónapja nem volt semmi, amit sajnos a szemére is hányok elég soxor... Persze ettől függetlenül élvezek...
Szülés után komolyan jobb lenne, én már nem tudok jobbat elképzelni :) De nagyon örülök
Sziasztok! :) Terhességem elött átlagba az 5 nekünk is megvolt hetente....nekem nagy szükségem volt rá, mert a feszültséget(munkahellyel kapcsolatos) én teljesen le tudtam ott vezetni. Féltem is mi lesz szülés után....rettegtem...3-4 hétig semmi????ááááá idegbeteg leszek. Ki akartam harcolni a császár metszést, de azt láttam egy csajt aki ugy szűlt, és mint egy élő halott, ugy nézett ki szegény...na mindegy, megtörtént...megszültem természetes úton, és kedvem, időm se lett volna szeretkezni a párommal az első 3 hétbe...gátmetszés miegymás...azt mikor meggyógyult odalent minden...hihetetlen, de még jobb lett a szex:)))) Szinte ahogy behatol orgazmusom is van:) valami megváltozott:)))):DDD
Áhított: 7-14
Tényleges. 0
Ja és párom sincs.:)
Az 5 kevés?
Majd elmúlik... :)
Heti4-5 az általában nem kevés...Rendesen kielégülsz mindig? elég változatosan csináljátok? mert lehet,hogy nem a mennyiség hiányzik,hanem a minőség
Én minél többet szeretnék, de sajnos a párom túl sokat dolgozik, meg Én is... Így heti szinten kb 3-4, max 5 alkalommal szeretkezünk... Bevallom nekem kevés... Azt mondja nimfó vagyok és érzem hogy erőszakosnak tart emiatt...
További ajánlott fórumok: