Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok? (beszélgetés)
Egész érdekesek az új részek. Nekem csak az a furcsa, hogy senki sem vergődik annyira Warrick halála miatt. Kicsit tipródnak, de azért mégsem annyira, mint mikor az ember elveszt a való életben egy kedves munkatársat és igaz barátot. Persze nyilvánvaló, hogy az élet megy tovább és blablabla, de szerintem az életben is jobban meggyászolják az embert... Ettől azért többet vártam tőlük, bár én kihagytam a Warrick meggyilkolása utáni részekből egyet-kettőt.
Elmondaná valaki hogy mi történt utána?
szerintem azért hagyták így abba hogy találgasson az ember,de valószinünek tartom,hogy ő is távozik a sorozatból,na majd meglátjuk.)
a CSI volt a legelsö amit elkezdtem nézni,és nekem is az a favorit. A Miami csak utána lett a másik kedvenc:)
Ő a főnök. Ezt nem tehetik meg!!! :(((
Bár ha a másikból is elmehet Grissom, akkor Horationak is el lehet mennie... :(((
Elég furcsa így nélküle. Olyan "szétesett" a csapat, mintha senki sem lenne a helyén... Az új csaj elég ügyes, de nem tetszik az a flegma stílusa, meg a hang se, amivel szinkronizálják.
Sebaj... Majd megszokjuk. Nem lesz más választásunk!
Azért remélem, hogy a Miamiban nem csesznek ennyire ki velünk, és csak egy megjátszott dologról lesz szó... Mert most már kezdek mérges lenni...:@
Warrick nélkül elég furcsa. :(
Sarah valamennyire kárpótol, de azért... :(((
Sziasztok!
Végre új részek :))))
szia hát tudod anyóséknál lakunk jelenleg.és kicsi gyerekem van aki korán elaludt ,egy szobába alszunk így nem tudtam nézni:(
azt se tudom fogom e tudni a késöbbiekeben rendszeresen nézni.Csak lehet majd az ismétléseket látom belöle majd valamikor:(
sziasztok sajnos nem láttam a CSI-t:(
pedig annyirra vártam.