Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hegyes pocak-Fiúgyerek.Igazság vagy babona? fórum

Hegyes pocak-Fiúgyerek.Igazság vagy babona? (tudásbázis)

1 2 3
55. sodrak
2008. márc. 25. 14:01
Babona! A pocak formájáról nem lehet megjósolni, mi lesz a baba neme! Nálam mindkét esetben az ellenkezőjét mondták. De végül is 50-50 százalék az esélye, mi bújik ki:fiú vagy lány.
2008. márc. 4. 13:29
Babona!
2008. márc. 4. 10:42
Szerintem is babona, persze ha fiam született volna, lehet, hogy bevenném! :) Mindenesetre nekem jó hegyes pocim volt, mégis kislány lett!
52. lufi
2008. febr. 17. 17:31
Biztos, hogy babona, de nekem hegyes hassal fiam, a húgomnak kerek hassal lánya született. Azért van benne valami. Ez olyan mint amikor az orvos azt mondta, hogy menekül az uh elől úgyhogy biztos fiú, és igaza is lett.
2008. febr. 17. 17:11
Nekem hegyes a pocim, és kisfiam lesz :)
2008. febr. 17. 16:11
Szia, az orvosom azt mondta, hogy ez hatalmas blödli. Mégis, az első tehességemnél szétterültem, jó kerek hassal kislányt hordtam, másodjára kifejezetten előreálló hasam volt, bármennyire is szerettem volan megint lányt, az UH-on nem tudták még az utolsó alkalommal sem megmutatni, mégis ránézésre egyértelmű volt, hogy fiú lesz. Most féléves a kisfickó.
2008. febr. 17. 15:31
Szerintem babona.Az csak a véletlen műve ha hegyes has mellett tényleg fiú gyermek lesz.nekemmind a két fiamnál kerek gömbölyű pocakom volt,és sajnos egyik sem lány lett.
2008. febr. 17. 14:41
Ez általában bejön.
2008. jan. 23. 22:13
Nekem nem volt hegyes a hasam,ultrahangon is végig azt mondták ,hogy lány és mégis fiam született.
46. beaxt
2007. aug. 23. 11:10
Szerintem nem babona mert nekem is hegyes inkább a hasam és a genetikai vizsgálat szerint kisfiam lesz:)A másik az hogy melyik oldalon mozog elősször a fiuk baloldalon mozognak többet ezt biztosan tudom a nagy fiam is folyton a baloldalomon rugdosott:)
2007. aug. 19. 20:02
Nekem hegyes a pocakom,a 18 és 32 hetes ultrahangon biztosra mondta a doki,hogy kisfiú lesz.
2007. aug. 15. 09:16

Az én sógórnőmnek hatalmas nagy gömbölyű hasa volt, inkább széles, mint akit körbecsavartak 3 vastag sállal, és kislány született.

Ezt a módszert a "régi öregek" Használták,mivel akkor még nem volt Ultrahang és ők is csak tippelni tudtak ez alapján, végül ha tévedtek is, 50-50% esély volt, hogy jót mondanak.

Anyu mindig meséli, hogy a nagypapa kijelentette a nagynénémnek amikor ránézett a hasára, hogy fia lesz (ez két egymás utáni terhességnél), ő meg tiltakozott ellene, hogy nem, mert kislányt akart mindenáron, nem hitte el neki, és valóban mind a két terhességéből fiú született neki.

2007. aug. 12. 22:22
100%,hogy babona. nekem is csúcsos volt a pocim mégis kislányom született.mindenki azt mondta hogy fiam fog születni mertbele éltem magam ,ho csúcsos volt a hasam .annyirabele éltem magam hogy mikor megszületett nem akartam elhinni.
2007. aug. 11. 05:25
Szerintem inkább babona. Nekem is kerek pocim volt annakidején (31 éves a nagyfiam) és teljesen el voltam keseredve, hogy nem fiam lesz, mert azt szerettem volna, de akkortájt még nem volt lehetséges - legalább is vidéken - megnézni a gyermek nemét.
2007. aug. 11. 00:08
olyan kerek hasam volt, mint annak a rendje, végig, nemcsak aterhesség bizopnyos szakaszában, és 3 hónapja megszületett a drága kisfiam
2007. aug. 9. 10:41
Nem igaz...három terhességgel három féle pocakom volt (széles, hegyes,kerek...) és mind lány lett.
2007. aug. 3. 08:07
Babona.
2007. aug. 3. 07:32
Mese.
37. Krysty
2007. aug. 2. 15:12
Ez alkati kérdés. Nekem is hegyes volt, mindenki azt mondta hogy biztos elnézték az UH-n és láss csodát, nem nézték el, LÁNY lett.
36. mimo
2007. aug. 2. 15:02
Szerintem 90%-ban igaz.Nekem is hegyes volt, fiam lett volna.
2007. júl. 14. 12:02
Mese.
34. narina
2007. júl. 13. 23:36
Én saját hasamon tapasztaltam,van két lányom és egy fiam.A lányaimmal a pocim kétoldalról középre haladva gömbölyödött,a fiuval középen hegyes.ezek a valóban eltérő jellemek csak a terhesség 4-5.hónapjában figyelhető meg mert későbbiekben a has alakját a baba fekvése határozza meg.
33. vapi
2007. júl. 12. 09:30
Szerintem nem igaz. Nálam mindenki azt mondta, hogy fiú, mert hegyes pocakom volt egy időben. Csak úgy feküdt éppen a picim. Lány.
2007. júl. 11. 20:26

Nálam igaznak bizonyult.

Mindkét terhességemnél hegyes pocakom volt és mindkettő fiú lett.

2007. júl. 11. 17:44
Babona, nem kell komolyan venni.
2007. júl. 10. 21:00
szerintem csak babona... nekem egyáltalán nem volt hegyes a pocakom, és fiam lett, az egyik ismerősöm meg szép kis hegyes hassal közlekedett, és lánya lett.... a pocak alakja, szerintem függ a testalkattól is...
29. Eve20
2007. júl. 10. 18:59
Nekem is fiam van, de amikor vártam, mindenki lányra tippelt:)) Elég sokat híztam, tehát nem volt túl hegyes pocakom. Szerintem nincs sok alapja...
2007. júl. 9. 22:16

Soha nem érdekelt engem az ilyesmi,nem is hiszek benne,de érdekes volt,hogy terhesség alatt többen is mondták nekem,ahogy rámnéztek,hogy lányom lesz.

Mivel már a 16.héten tudtam UH-ról,hogy lány,tudtam,hogy igazuk van,de hogy ôk honnan tudták,fogalmam nincs.Lehet csak véletlenül eltalálták!? 50% volt rá az esély! :DDDDDDDDDDDDD

2007. jún. 25. 21:09
Nálam, barátnőmnél bejött.
2007. jún. 25. 20:35
Szerintem nem a hegyesség a lényeg, hanem a lányok keresztben fekszenek, így szélesedik a csípő, a fiúk pedig hosszában. Ha hátulról nem látszik, hogy terhes vagy, akkor nagy valószínúséggel fiú. Nekem bejött - 9 hónapos vagyok hatalmas pocakkal, de sokszor rámdudálnak (amit mellesleg mindig is utáltam, mert megijedek...), mert aki mögöttem van az nem látja a pocimat egyáltalán. És kisfiú :) Pedig az ultrahang alapján nem tudták sokáig megállapítani, idősebb nénik mondták nekem, hogy biztos fiú.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook