Házszám vásárlása (beszélgetés)
:DDDDD
Akkora szerencséd van, hogy 43 a házszámod! Ezt két számmal megoldod. Persze, duplaköltség, de ha pl. 10,20,30,40.....100 lenne a házszám, akkor az lehetetlen küldetés lenne!
Óóóó, mennyire jó, hogy mi a 4-ben lakunk, így egy számot megspóroltam, bár voltunk olyan elvetemültek, hogy csak lemostuk a régi házszámot és visszaraktuk🙃
Maki mentetek a boltba vásárolni?
Hagy ma.
Meg holnap is.
Esetleg ha vennél egy 4-es és egy 3-as számot és egymás mellé tennéd?
1-9 közötti számokból egész sok kombináció kirakható. Tudod, mint a számgyertya....
Ha meg igényeset szeretnél, menj egy keramikushoz és kérj egyedi házszámot utcanévvel akár.
Akár a Viszkistől rendelhetsz is!
Tényleg tragédia 😄
Dunát lehet rekeszteni ,,annyit rendelhetsz és olyat amit akarsz.
Amúgy a számozás problémádat nem vágom.
4-3 az 1-9 kozt van.
Ezt most komolyan kérdezed?
4-es és mellé a 3-as.
A nyáron nagy fába vágtuk a fejszénket. Elhatároztuk, hogy kívülről felújítjuk a házunkat. A napokban végeztünk vele, nagyon elfáradtunk, pihenni sem voltunk sehol, a szabadságunkat is a felújításra használtuk. Az elmúlt héten készültünk el vele.
Úgy gondoltuk, hogy új vakolathoz, új házszám is dukál, és itt jött el a mi tragédiánk.
Mi a 43-as szám alatt lakunk. Mikor a különböző iparcikk és házépítők boltját felhívtam, azt a választ kaptam, hogy 1-től 9-ig van számuk. Nagyon elkeseredtem, és arra gondoltam mi van azokkal, akik olyan szerencsétlenek, mint mi és magasabb a házszámuk, mint a 9. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?