Házaspárok véleményét kérem! (beszélgetés)
én a te helyedben képzeltem magam, azért írtam, hogy dolgozz magadon, ha valaki tisztában van önmagával és a kapcsolatával, akkor nem féltékenykedik, és nem zavarják ezek a dolgok.
Nem véletlen írja a többi hozzászóló, hogy rosszul tetted, senki nem fog helyeselni hülyeségre.
Hát szerintem igen.Nem tudom,ha fordítva lett volna,te örültél volna-e neki.
Vannak olyan emberek akik minden apróságot megőriznek.
Igen. Az az övé. Az ő élete, ami előtted volt.
Más kérdés, hogy én sem mennék el szó nélkül mellette, de erre nem vetemedtem volna.
Biztosan megkérdezném tőle, hogy miért olyan fontos ez még számára?!
szia még jövöre lesz az esküvönk de azért válaszolok.
szerintem igen rosszul tetted nem hiszem h olvasgatná öket meg nemhiszem h azoka levelek még érdekelnék öt csak egyszerüen annó nemtudta még kidobni öket és azota meg már el is felejtette.szerintem nem kellet volna kidobnod ezt neki kellet volna megtennie és nemhiszem h neked jol esne ha forditva lett volna.
Nagyon rosszul! Nem volt hozzá jogod!
Nekem is megvannak a régi leveleim, pedig 20 éve vagyok a párommal. Ha kidobná (eszébe sem jutna), "letépném a fejét".
az a múltja, nem?
sok jogod nem volt hozzá, azok a férjedés voltak.
Sziasztok!
Egyik nap a férjem holmijai között lent a pincében találtam egy rakás régi szerelmes levelet a volt barátnőjétől, mérgemben kihajítottam az egészet. Szerintetek rosszul tettem?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van?
- Étteremvezetők/Szakácsok/szakácsnők, vagy hasonló munkakörű fórumozók véleményét kérem
- Tapasztalt műkörmösök véleményét kérem
- Járt már valaki Sorrentóban? Ha van valakinek élménye, véleménye, ötlete kérem válaszoljon.