Házas férfi szeretője lenni (beszélgetés)
Ja, főleg, ha az asszony szült, ő meg a "tökéletes alakjával" teszi-veszi magát.
Jó kis konkurencia! Nagy kihívás lehet...
bocs, de azt még hozzá kell tennem, hogy per definitionem a "házas" kategóriába tartozom, DE ezek az esetek 4 hónappal azután kezdődtek pár éve, hogy a feleséggemel közös megegyezéssel beadtuk a válópert, ő meg elköltözött 5oo km-re, és csak addig tartottak, amíg egyedül éltem két évig
sem előtte, sem utána
tehát, mégegyszer: "házas" voltam, de válófélben, és egyesegyedül éltem
ja és te felkaroltad aszegénykéket, úgy irigyellek, mondom, hogy te egy hős vagy!
a "szeretetet keresték" a feleséged nem, mikor hozzád ment?
ezek szerint te is hagyod a feleségedben hogy elvesszen a NŐ, vagyis ő is más pasik karjaiban vígsztalódik? akkor ez egy nyílt házasság? vagy őt is tönkreteszed először, hogy majd utána vígsztalhasd??? jó életfilozófia....bár nem lennék a követője...
Én kevésbé árnyaltan fogalmaznám meg, mert újra elolvastam a listád felhozatalát :)
Az összes spinkó érzelmi deficites, a legutolsó helyen említettnek volt egyedül tartása.
lehet, h furcsa lesz, mert nekem sem ezek voltak a premisszáim
azt hittem, a szerető fogalom a legeslegközelebb áll a szexhez, de kiderült nem így van
szóval a leszűrt tanulság: ezek a nők csak másod-, harmadrangúan kezelték a szexet
mindegyiknek volt valami olyan baja (nem elsődlegesen szexuális jellegű), amit meg akart oldani/le akart zárni, vagy épp el volt keseredve, vagy egy nagyon fontos lépés előtt állt
azért lettek szeretők, mert valamitől kevésnek érezték magukban a Nőt: vagy tönkretette valaki, vagy nem alakult/alakította ki, vagy egyszerűen bizonytalanok voltak a maguk nőiségében, s ez nem azt jelenti, hogy nem tekintették magukat vonzónak
a szeretetet keresték inkább, a fontosnak tekintést, a beszélgetéseket, mint a szexet
következtetésem: tedd tönkre a társadban a Nőt, vagy hagyd gondozatlanul tönkremenni, és egy másik férfi szeretője lesz (és részletkérdés, házas-e, vagy nem)
Szerintetek miért házasodik az ilyen ember?
Miért tesz tönkre életeket?
Mert nem hiszem,hogy van itt olyan törvény miszerint mindenki köteles házasságot kötni,gyerekeket vállalni.
Köszi, hogy leírtad ezeket az okokat, de ezek olyan "mondvacsináltak".
Ugyanúgy megtehették volna egy egyedülállóval is.
Amúgy pedig nem hiszem, hogy a megcsalások után ugyanúgy tudtál viszonyulni a feleségedhez, mint előtte. Egy kapcsolat a másik tisztelete nélkül nem sokat ér, és aki megcsalja a párját sok mindent elmondhat, de azt nem, hogy tiszteli.
Nem véletlenül mondják, hogy ez házasságtörés. Ami eltört meg lehet ragasztani, de már sohasem lesz olyan.
az élet sokszínűségének a felvázolása vezetett, nem kell plecsni, senkitől sem
ha valamit hozzátett a fórumban gyűjtögetett ismeretekhez, akkor OK, ha nem, akkor légyszi nézzetek át fölötte, köszi
ahogy most írsz,ellentéte annak amit előadtál itt nekünk.Itt egy érzelmes,viszont megtört nőt olvasok,előtte meg egy kiscsikót.Melyik vagy te?
vagy mindkettő?
mindenesetre szimpatikusabb ez az oldalad,,mint az előzőek.
Én pl. a férjemet ugrattam azzal, hogy az asztalossal tényleg olyan hasonló vonásaik vannak, hogy simén elhinném, hogy az apja.
Ezt például te írtad valahol.
Meg ezt:
Engem pl. egyáltalán nem érdekelne, ha most kiderülne, hogy az apámhoz vér szerint semmi közöm.
Meg ezt is :)
Számomra az apám nem egy alfahím, aki egy sejttel hozzájárult az életemhez, hanem egy felelős személy, aki felnevelt, velem volt.
Szerinted egyszerű eset vagy?
Nem tudja megmagyarázni,mert erre nincs megérthető elfogadható magyarázat.Ez egyszerűen gusztustalan,ha valaki azt állítja boldog tud lenni más emberek boldogtalansága árán.Mert nem hiszem el,hogy a pasi felesége gyerekei boldogok lehetnek a tudattól,hogy apuka qrvázik.
És igen,az a szemétláda a hunyó mindig aki csalja a párját,de semmivel nem különb az sem,aki ilyen kapcsolatba belemegy.Bármit is mond,nincs felmentés a felelősség alól.Akár homokba dugja a fejét akár nem,a helyzet ugyan az.
Mert ha a szerető a nagy szerelemről beszél,akkor vagy nagyon de nagyon el van tévedve bevesz minden hülye dumát a pasitól,vagy marhára sötét agyilag.Ha pedig nincs szó szerelemről,akkor csak simán hidegfejű számító egoista aljas emberekről beszélünk.Így vagy úgy,szánalmas és undorító ilyen kapcsolatban élni.
akkor nem név nélkül írogatnék
bocs ezt benéztem,valóban..törölve az előző hsz ebből a szempontból
Szoktam mosolyogni a "bocs, hosszra sikerült" hozzáfűzéseken. Ilyenkor ara gondolok, hogy hozzá kellene tenni: "gyengébbeknek bocs..."
A fórumozásnak az a lényege, hogy meggyőzzük a másikat? Újszerű megközelítés...
Persze, persze, mert azt elfelejtettem mondani, hogy jósként keresi a kenyerét.
ebből én nem láthattam,de szerintem más se,hogy te képletesen vagy tagadóan írod.
ez egy infó volt,amiről nem is véleményeztem sokmindent.
de mindegy.
Különbséget tudok tenni,de most azt gondolom,te aki azt írja felvállalja a nevét,milyen nevet is?!:D:D:D
nem vállalja fel a saját korát,és véleményét.Most már azt sejtem,hogy talán egy szó sem igaz az egészből,csak kíváncsi voltál,ki mint gondol majd arról amit írsz.
Ha tévedek,akkor is kétlem,hogy annyi mindenen túlmentél,hacsak nem túl korán kezdted,vagy nem vagy 24 éves,inkább közel a 45-höz.
De ez is csak egy feltételezés.
Amúgy ha olvasol a soraim között semmilyen kötözködés nincs benne,csak véleménynyilvánítás,sőt,ösztönzés normálisabb életre,azaz teljesebb életre olyan emberrel aki 100%ig a tied,és te az ővé vagy.
Most az írod hogy házas voltál,hát meddig?!Vagy mivan?!
MIért beszélsz össze-vissza?
Írd le a frankót,és akkor nem akad ki senki,vagy nem értetlenkedik az életmódoddal kapcsolatban,azaz az életfelfogásoddal kapcsolatban.
Vagy esetleg kiégtél,mert megbántott a férjed,és így adod vissza az életnek?!
Nemértelek,és de megbántani sem akartalak.Sőt.
De nem olvastál akkor át komolyan.
a másik oldalról szólalnék meg, arról, hogy mit mondtak nekem a szeretőim eről a helyzetről
az egyik azt mondta (18), hogy neki ez megfelelő, nincs barátja, nem is kell stabil kapcsolat, és ami köztünk van, az pont elég
egy másik (25) nagyon megkeseredett volt a kapcsolatában, és azt mondta, abban jó neki ez a kapcsolat, hogy segít megerősödni abban, hogy végre szakítani tudjon az éretlen barátjával (2o), aki néhányszor meg is verte, és azzal fenyegette, hogy öngyilkos lesz, ha elhagyja - ez a lány megerősödött, tleg szakított, és a srác is él még
egy másik (23) szintén szakítani akart az 5 éve tartó kapcsolatával, aholo a srác az első férfi volt az életében, miközben szerelmes volt az egyik barátomba, és azért volt velem, mert a barátomat nem merte megkörnyékezni, viszont "ki akart teljesedni nőként", ahogyan fogalmazott
egy másik (39) évek óta képtelen volt elhatározni magát a válásra, ahol a férjével évek óta már egy szobában sem aludtak, miközben beleszeretett ugyanabba a barátomba, mint az előző, viharos másfél éves kapcsolatuk volt, amikor tkp mindkettőnk szeretője volt
egy másik (27) egyszerűen eljutott abba a korba és élethelyzetbe, amikor nagyonnagyonnagyon férjhez akart menni, és így is tett egy kísérletet, amire időben megláttam, és lezártam
egy másik (31) egy válás után volt, és nagyon egyedül érezte magát
egy másik (3o) négy kapcsolat után férjhez akart menni, és a férjnekvaló megtalálásáig közös megegyezéssel örömeket okoztunk egymásnak (az ilyen alkalmakkor meg hosszasan elemeztük a férjnekvaló pasikat, és itt abszolút számítottak a véleményeim)
egy másikat azt hiszem, egy regiment katona sem tudta volna ellátni... mihelyst észrevettem, takarodót fújtam én is
egy másik meg egyszerűen nem tudott házas férfi szeretője lenni, lelkiismereti kérdések miatt... így elhagyott, és ezt a mai napig nem hevertem ki
Na lányok én elmegyek zuhanyozni, mert úgy látszik ma este sem tudom meg, hol hagyja el egy nő az erkölcseit!:)
További szép estét nektek!
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- A szeretője akarok lenni! Elérhetem?
- Miért keresi fel egy férfi a volt szeretőjét?
- Szakítottam a férfival, akinek a szeretője voltam. Hogyan tovább?
- Drew Barrymore szeretője akarok lenni!