Házas férfi szeretője lenni (beszélgetés)
Nincs papírjuk, de ez manapság nem kirívó, mert ők is abba a táborba tartoznak, akik a házasságot egy üres, formális papírnak tartják. Az egymásért való hosszú távú felelősség evidens, az együttműködés megvan, a közös gyerek együtt nevelése nyilvánvaló, és ez ha szétválnának az útjaik, akkor sem lenne másképp. Minden úgy van a fejükben, mint annak, aki házas, de feleslegesnek tartják a papírt. A "feleségemként" szokta titulálni, mert pl. ha egy beszélgetésben szóba jön a pöttöm gyerekük, megemlíti a "barátnőjét", és akkor könnyen lehet, hogy azt gondolják, hogy a barátnő nem a gyerek anyja.
2010 környékén nem ritka, hogy az emberek nem házasodnak össze, majd a barátnőjét "feleségének" mondja és tekinti.
Nekik jelenleg is ilyen Woody Allenesen működik a kapcsolatuk, de máshogy nem is mehetne, mert otthon végzi a munkáját, és nem épp egy kisgyereknek való környezet. A hölgy amúgy is jóval előtte tudta, ez csak így működhet, a pasinak meg kell hagynia ezt a teret, különben búcsút inthet neki.
Számomra nem is ez lenne zavaró, hogy megvan ez a pár nap távolság, mert ha más foglalkozása lenne, ami azzal jár, hogy néha el kel utaznia, abba sem lehet belerokanni...
Inkább az a rohadt tudat, hogy mennyire messze második vagyok maga után.... Az számomra egy nagy buktató; a férjemmel más volt a kapcsolatunk, és onnan vet egy rossz ívet, ami talán az azt megelőző negédes állapothoz képest volt keserű. Plusz a férjem úgy helyezte előtérbe magát és a munkáját, hogy engem érzelmileg kirekesztett a saját világából. Rosszabb állandóan ezzel szembesülni, mint valakit pár napig nem látni.
A pasimnál tudom a kijelölt határokat, és így, hogy ez a normális, nem nehéz elviselni a hülyeségeit.
Nekem kell alakulnom. Magamnak valóbbnak kell lennem. Elég sajátos vagyok így is, de hajlamos vagyok rá, hogy túlzottam másba kapaszkodjak, és mivel annyit már tudok, hogy a magának való a zsánerem, let's do it! 24 évesen most fogok először egyedül lakni, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Rosszul fogalmaztam... De megválaszolom a kérdést, amit feltettem.
Én a meglévő pasimtól nem akarok "sokat". Tudom, hogy hosszútávon, komolyan mi nem passzolunk össze, hacsak nem én megváltozok az idők során. Ő nem szeret, és nem is akar 100%-osan együtt élni senkivel. Csak akkor lenne működőképes a kapcsolatunk, ha én elfogadnám, hogy pl. én nem költözhetek végleg hozzá. Ha lenne egy lakásom, ahol megvagyunk együtt, és ő időnként akár több napra hazavonul megszállottként dolgozni, és én ezt tolerálni tudnám ez, akkor minden rendben. El kellene fogadnom, hogy ő egy nagyon önző ember, és én mindig csak messze második lehetek. Ez a fajta viselkedés már a tönkrement házasságomra is erősen rányomta a bélyegét, nem hiszem, hogy most jobb lenne.
Akarok majd idővel többet, de nem vele. 24 vagyok, nem hajt a tatár, majd meglesz az a valaki is egyszer. Egy időre ez most jó nekem, ami van.
Teljesen egyet értek veled!
Ha egy pasi egyedül marad az direkt marad úgy!
Minek megint rabigába verni az ember fejét ha már egyszer megszabadult! :DD
ne üssetek nagyooonn!
A normális férfiakat őrzik az asszonyok, és ők jól is érzik így magukat. Avagy nem válnak, mert jó a szarban. jó meleg.
Az özvegy macerás, főleg, ha még nem heverte ki a társa elvesztését, na meg a "feleségem nem így csinálta (akármit)".
Az elvált sok esetben, mert örül az újra megtalált szabadságnak, haverozik, nagy sörözés, és beérik a kóbor numerákkal.
Olyan független férfi, aki normális, szívesen élne kapcsolatban, korban megfelel, talán nincs is.
No akkor vagy hallgass, vagy ugorj neki még egyszer annak, amit írtam, és olvasd el.
Ugyanis költöttél egy történetet, amelynek szinte egyetlen mondata sem arra hajaz, amit én írtam.
Szedhetném pontokba, hányszor tévedtél és mekkorát, de ha ennyire figyelmes vagy, akkor szerintem nincs értelme.
Nagyon megkeseredett ember vagy, mindenkinek nekiesel, anélkül, hogy egy percre is igazán figyelnél rá.
Szebb napot Neked!
Nekem elég durvának hatott, de a karaktekek nem tudnak dallamot játszani, és nincs arcuk.
sssskkk-pakk-sssskkk-pakk-ssskkk-pakk (gyanús ásás hang a nedves sötétből, és egy fémes csillanás, ohh jajj, mi ez? Egy csatabárd! Huhhh, csak a gödörbe dobják, és lapátolják rá a földet.)
Peace :)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- A szeretője akarok lenni! Elérhetem?
- Miért keresi fel egy férfi a volt szeretőjét?
- Szakítottam a férfival, akinek a szeretője voltam. Hogyan tovább?
- Drew Barrymore szeretője akarok lenni!