Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek? (beszélgetés)
Érdekes történet.
Ilyenek a férfiak ezek szerint. Az én szememet is égette a gyűrű, mutogattam is rá, hogy bánni fogja amit most csinál.
Előbb-utóbb még majd egyet is fogunk érteni. :-)
Egyébként én úgy gondolom meg is lehet azt beszélni, hogy kinek mi az elképzelése, akár a szex részleteit illetően is és akkor talán jobban el tudja dönteni a hölgy is, hogy megfelelő lenne-e számára mondjuk egy partner. Lehet hogy megfelelő körülmények esetén a tabu dolgokat mellőzhetjük.
Ó, biztosan fog még keresni! Néhány hét múlva ott akarja majd folytatni, ahol abbahagytátok. Megmagyarázza majd, hogy mennyi dolga volt, meg akart ő hívni, csak pont nem ért rá...
Aztán jön az 5 perces magánszám.
Hagyd a fenébe!
Nem csak a fiatal lányok. A 30-40 év közöttiek, főleg, aki még nem volt férjnél és gyereke sincs. Na azok a legrosszabbak. Néha már az olyan férfiak is menekülnek tőlük, akik egyébként a röptében a legyet is típusúak.
Egyébként nem értem az ilyen fórumokat. Mi honnan tudnánk, hogy a pasi miért tűnt el? Vagy előkerül vagy nem, no de hát az ilyen nem kár és pótolni sem nehéz.
Nem gondolom, hogy minden affér egyforma, sőt!
Éltem már meg olyan kapcsolati válságot, amiben én magam mondtam a páromnak, hogy menjen, keressen valakit mert úgy tűnt, hogy mi akkor abból nem tudunk többet kihozni. Szerettem volna, ha boldog.
Második bekezdésemben a srácot véleményeztem, vele kezdtem.
Utána pedig a lányt.
Tehát nem a lányra húztam vizes lepedőt. Nem csak.
Te sem vagy a szeretője. Egy-egy kósza numera nagyon nem ugyanaz azzal mint ha szeretőt tart valaki.
És nyilván nem pont neked vallja be, se azt hogy szertőt tart,se azt hogy meg5perceshuszárkodik minden nőt, aki megáll neki.
Miért mindig a lányokra húzzátok a vizes lepedőt?És a kedves férjek?Ők persze ártatlanok, a gaz szingli nők csábítják el őket.
Kicsit összetettebb ez a téma, nem ilyen fekete-fehér.
És, nem biztos hogy csak szexet keresnek.Persze, nem a következő kicsi feleséget...de sokszor több van ezekben a kapcsolatokban, mint a szimpla fizikai kielégülés.
Elmesélek valamit, ami bagyon belém égett:
Volt valaki sok éve, nős, családos férfi, kölyökmosollyal, az én szakmámmal rokon szakmával, sok közös témánk volt, és robbanó kémia köztünk.Mikor feljött a lakásomba,azt hittem, a jegygyűrűje kiégeti a szememet.De mikor megcsókolt, szó szerint a föld felett lebegtem.Intellektuálisan és az ágyban is elvarázsolt.
Egyszer felvetettem neki, hogy menjünk el moziba.Egyszerűen csak üljünk egymás mellett a teremben, nyilván nem kell együtt bevonulni.Azt mondta, mit gondolok, őt teljesen kizökkentené az élmény, filmet nézni mással, otthon nehezen tudna visszazökkenni, titokban tartani a “kûlön élményt”.De azt, hogy egy másik nővel szeretkezett, ezek szerint nem tartotta kizökkentőnek!
Te 22 vagy, azt írod, évek óta nézegettétek egymást.
Gondolom, kisgyereke van és az asszonyka nem elégíti ki elég gyakran. Ilyenkor a legkönnyebb egy naív fiatal lánynak udvarolgatni kicsit azt meg is van oldva a probléma.
Te pedig, majd gondolj erre a sztorira, ha évek múlva majd a férjedre rebegteti egy fiatal lány a szempilláját, ő pedig majd nem tud ellenállni.
Megcsal, de te meg fogod érteni a szeretőjét, hiszen most nálad is csak egy mellékes info, hogy nős.
Remélem, ebből a légyottból egy életre megtanultad az erkölcs szó jelentését. Szüksége van rá az embernek, hogy tükörbe tudjon nézni.
(muszáj megjegyeznem egy észrevételt: ezek a mai fiatal lányok olyan hm... -tisztelet a kivételnek)
Ja és a kérdésre is válaszolok: fog még keresni, majd ha éppen már nem bírja szex nélkül.
Aztán majd megint eltűnik.
Hű,fiatalok vagytok.Kb. hasonló korú sráccal volt egy rövid kapcsolatom (én is vele egyidős voktam akkor),ő sem bírta szerintem elsőre 5 percnél tovább:-)Egyébként meg,nem értem akik itt az aktus hosszán élcelődnek, mindig órák hosszán keresztül gyűrik a lepedőt?Őszintén szólva,szerintem ez az idő azoknak lényeges, akik hüvelyi orgazmusra gyúrnak.No, most lehet engem is kipellengérezni, de mivel nekem nem ez az utam, én nem bánom a gyorstüzelést, ha más módon kényeztet a férfi.
A srác azért, 27 évesen, házasságban, nem sokáig bírta az “örök hűséget”.Feltételezem, néhány éve házas csak.Ha legalább egy tizessel idősebb lenne, jobban tudná kezelni ezt a helyzetet:-)
Te pedig Kicsilány998, huszonkét évesen ne alkudj meg.Hagyd az ilyen bizonytlan fiúcskákat, akiknél csak játékszer lehetsz, és keress egy igazi férfit.
De az esemény után?! Miért akart beszélgetni akkor.. :/
Még el is ejtettem a mondatot, hogy mehetünk, ha szeretne.
22 vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....
- A nappali és az éjszakai szobatisztaságnak egyszerre kéne megtörténnie?
- Sziasztok!Tudja valaki melyik régi magyar film zenéje a:Veled is megtörténhet egyszer-című dal?Estleg hol lehetne megszerezni?
- Egyszer csak megtörtént a csoda... és nem voltam többé terhes!