Házas ember flörtje (beszélgetés)
Én nem tudnék harcolni egy ilyen pasiért..
Aki 1x megteszi, az meglépi még egyszer...
De már ez is gáz!!!Szerintem...
Jóóó persze!Mindenki hibázhat!
Ha szereti már pedig biztos,hogy szereti akkor igen!! Mentsd meg!És ne hagyd,hogy el"vegyék"Tőled!!
Csak az emil olvasás miatt írtam, de tudja menni akar mehet... és azt is tudja mivel jár...Nálunk ez letisztázott dolog volt a kapcsolat elején, de szerencsére ilyen fel sem merül benne :)
Mellesleg tényleg korai a flört a férj részéről, pláne, hogy gyerek is van!! Inkább apai teendőit lássa el net helyett!
Biztos hogy csak a flörtnél tartanak?
Akkor még menthető!
Én férjem csinálta volna pofán vágnám (de tudja is kapna érte) :))))))))
Mellesleg ez a beleolvasok más levelébe hááááttt én minden kódját tudom, de mégsem érdekel és mellesleg nem is nagyon netezik :)
Ez olyan elkeserítő...:o(
Szerintem menj 100%-ra!!
Nyomozz utána!!
Ne most tegye meg!!Szerintem akinek már családja van,ne ilyenkor legyen macsó!!!
Tette volna meg előtted!Nem?
Jó, ez a bili borítás annyi volt,hogy azonnal felhívtam,és számon kértem rajta,hogy ez most mi? és hogy mit szólna,ha én tenném ugyanezt? illetve végig gondolta e, mi van ha fogom a picit, és hazaköltözök anyuékhoz? csak hebegett-habogott, és azt mondta túl reagálom, meg félre értem.. hát... nem tudom...
ma beszéltem haverjával.. azt mondta valószínű az egojának kellett egy kis fényezés,hogy még tud hódítani.. ezt végig gondolva annyira már nem esik rosszul.. de inkább másképp fényezze az egóját... :) mert ha így teszi, engem bánt meg vele..
Ez nálam akasztófa...
Ettől gusztustalanabb viselkedést, mikor egy kismamát megvezetnek...
Szabad érdeklődni most mi a harci helyzet?
Írj nyugodtan privátban.
Jól tetted!!!Én is ezt csináltam volna a helyedbe!!!!
Húúúú de utálom az ilyet!!! :oS
Továbbra se hagyd magad hülyének nézni!!!!
Szorítok!
manapság sokan önzőek,egoisták, az én fontosabb a másiknál..
sokaknak fontosabb,hogy neki jó legyen, az hogy a másik közben mit érez,le van tojva... ez a baj..
anno még volt tolerancia,empátia,megbecsülés,bizalom.. ma már alig alig..
Igen ebben igazad van, tűrtek, nyeltek és elviseltek...
Az asszonyok gyakorlatilag cselédéletet éltek..
Megjegyzem a Nagyszüleim boldog házasságban éltek csupán a Nagyapám halála vetett véget a házasságnak.
De valahogy tényleg más volt, volt megbecsülés,manapság...nulla tolerancia, sokan élik a társas magányt és mindenféle tanácsadásra rohangálnak, mondván itt már külső segítségre van szükség...Nagyszüleink sem kértek a szakma elitjéhez időpontot..megoldották...
Ne hagyd, beszéljetek!!!!
Én még naív vagyok és kb. 1,5 éve férjnél, kiborulnék én is.
Nem tudom 20 év után mit szólnék....
Huuu...
Nehéz ügy..
Szerintem túl korai a Párod részéről ez a félre kacsingatósdi..
Én maximálisan osztom a véleményed, szerintem jól döntöttél, ha borul a bili, akkor boruljon ki az, aki okozta a benne morajló zivatart:-))))
Drága Nagyikám közel 50 éves házasság után így nyilatkozott:Tudod Bogaram,50 év tökfőzelék után nagyon jól esik egy kis mákos tészta is:-))
Elgondolkodtató, hogy létezik e sírig tartó szerelem...NEM!!!!!
További ajánlott fórumok:
- "Híres ember" játék. A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres embert!
- Három játék egy helyen :: Híres ember, Földrajzi nevek, Állat-növény
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
- Sokszor megkörnyékeznek házas emberek. Én meg elküldöm...
- Házasságkötésnél igazolni kell a családi állapotot akkor is, ha két magyar, egyedülálló ember házasodik össze?