Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Na már megint kihalt a fórum???
Pedig most esik az eső:) legalábbis Szentendrén.
Ja és ollyan gyönyörű DUPLA szivárványt láttam, hogy az csak na:)
Jó reggelt, szép napot Nektek.
Nem aludtam egész nap, csak papa itthon van!!!!!
Holnap már többet tudok itt lenni, mert megy dolgozni. Pussz!
Jó reggelt Inci! Az egész ujjod duzzadt, vagy cak az ujj utolsó perce? Mióta van? Hacsak az utlsó ujjperc, és mintha a körmög is domború lenne és lilás szinű akkor inkább szív,-vagy a kiserek betegsége.Ilyenkor egy idő után tényleg olyanok mint a dobverő!
Ha az egész ujjod, netán még a csuklód is akkor inkább izületi gyulladás-ez fájdalommal is jár.
akármelyik, jólenne ha látná szakorvos.Jobbulást kivánok és járj utána! Cilus
Miután minden olvasó vagyok, így minden jöhet, most "Ha meghal a remény" Lawrence iromány, mert inkább ponyva. Legjobban a történelmi témákat szeretem, de sokat visszatérek Jókaihoz is.
Jó éjt mindenkinek, most tényleg ágyba vonulok, reggel hajnalban kelek, Vár az unokám.:)
Hét így tényleg más:)
Mi jókat olvasol?
Megsúgjam?:))))Sehogy, csak a gépet zárom el és én megyek olvasni, vagy ha műsor is van véletlen a tv-ben, ami érdekel, megnézni. Hajnal 3-4 óra mikor elalszom és 8-ig alszom. Aligbirok felkelni.
Ugye így már más?:))))))
Most akkor tényleg mindenki megy ilyen korán aludni?
Ha igen, akkor jó éjt Nektek.
Szia Andi!
Én is köszöntlek közöttünk, nekem az idősebbik lányom veled egyidős, de szívesen láttunk közöttünk, ha Te is akarod!
Sziasztok, szép napot!!!
Ne hencegjünk kérem szépen, nekem már 8-kor gyöngyözött a húslevesem. Nos akkor én mit gondolsz Évi mikor keltem?
Szia o. Andi! Szeretettel köszöntelek a csapatban.Az én nagyobbik lányom is annyi idős, mint Te.
Nem reménykedni kell, hanem tenni érte:)
Az már egy biztos, jó lépés, hogy idetaláltal:)
Ámbár neked még 20 éved van a 60-hoz, de meglásd egy-kettőre elrepül ez az idő:)
A fórum viszont marad:)
Szeretném megélni a hat "X"-et!!!
remélem sikerülni fog!!!
Azt hiszem el álmosodtunk, egyre rövidülnek a válaszok.Igaz?
Jó éjt Nektek!