Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Csak gyüjts szép emlékeket, amit majd megosztasz velünk is!
Érezzétek jól magatokat, és jó hogy gondolsz ránk is, mert mi rád igen!!!
Helló! Ugy látszik a többiek másfele járnak.
Gyönyörű helyeken jársz!Biztos nagy élmény lesz a delfinek közelében lenni! További kellemes nyaralást kívánok mindnyájatoknak!
Ne aggodj, nem kestel le semmit:) Es nem is kell varnom meg hazaerek:)
Lanyok, csak annyit tudok most irni, hogy eletemben meg nem jartam ilyen szep helyen, Mos a< Ocean partjan ulok egy jatekteremben, ahol van net. De annyira a paron, hogy 35 m-re van tolem az ocean. Gyonyoru a hely. Palmafak szegelyezik az utat, Rengeteg kep keszul. Film is. Holnap megyunk katamarannal delfin lesre. Ez egy 5 oras program. Annak orulok a legjobban, hogy 2 hetet leszunk, igy tenyleg fekete leszek:)
Vasárnap is lehet kapirgálni az emberlányának a saját kertjében!
Én ma csak főztem, meg punnyadtam, és fáradtabb vagyok,mintha egész nap dolgoztam volna!
Nálunk hétágra süt a nap! Kicsit a kertben kapírgáltunk,-nem baj hogy vasárnap van!
Kellemes időtöltést mindenkinek!
Szép nap az van!!! Végre süt!
Neked is, és pihend ki magad, remélem tele vagy élménnyel?!♥
Köszönöm, hogy időt szakitottál rám. Sok puszi érte!
Most megyek meg áztatom magam!!!!
Nagyon várom!!!!
Ez jó ötlet, az Ady vers! Mindjárt megkeresem az Ady verseskötetet, remélem nem vitték el a lányok. Sajna nem tudom már kívülről. Hosszú? Nem írnád le gyorsan ha van időd?
Szia!
Ez a feredőzés csak két hét múlva lesz esedékes, de már nagyon várom, viszek bikinit, de tűsarkúm nincs, mert nem tudok benne menni.
Neked meg szép élményeket a találkozóm!!! Nem semmi , amikor csak nézegetjük egymást, hogy ki is lehet az a kissé meghízott hölgyemény!:) Én szerveztem a gimis 40.éves találkozót, nagyon jó volt, az érdekesség az volt, hogy az oszink már nem élt, de igazából nem is nagyon szerettük, így a férjem látta el az oszi szerepét, mert ő tanított bennünket 4 évig.Velem meg elmondatta Ady versét Üzenet egykori iskolámhoz, a vacsoránál mindenki felszabadultamn beszélgetett, szóval, jól éreztük magunkat!
Szép napot, jó munkát Nektek.
Margó nehéz lesz, de lesz eredménye a gondos ápolásodnak. Gyors javulást kívánok Anyukádnak.
Szép napot kivánok!
Jó fűnyírást, remélem ott is jó idő van.
Margó neked pedig nagyon sok türelmet!!!
Sziasztok, szép napot. Nemrég írtam egy hsszabb levelet, de valami oknál fogva elszállt.
Lekéstem Éva búcsúzkodását, azért kívánom Évi érezd jól Magad/tok,É siessél vissza.
Incikém Neked most időben kívánom ugyanezt a Zalakarosi feredőben. Jól áztasd ki Magad, frissen, üdén és fiatalon gyere vissza. Vidd a bkinit és a tűsrakú cipellőt.