Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Cilus, örülök, hogy jobban vagy! Az infrás masszírozás nekem is használt - pedig nem vettem be se a magnéziumot, se a káliumot!
Épp csak idenéztem, most sütöm a szilveszterkor elmaradt töpörtyűs pogácsát, délután jönnek a gyerekek!
Szia Margó! Jó kávézást! Én most tovább aludtam egy picit! Szilveszterkor annyira erőltetett a köhögés, majd kiszakadt minden belsőrészem, - izomláza volt mindenemnek.Azt hittem, kiszakad az agyam! Mézes teát iszogattam. Tegnap vettem köptetőt, az éjjel már kicsit jobb volt, így tudtam aludni! Talán már a javulás útjára léptem!
Legyen kellemes a napod! Jó egészséget!
B.Ú.É.K mindenkinek.
A betegeknek mielőbbi javzlást, gyógyulást.
Inci, sajnálom az unokádat, neki nem kezdődött jól az év!
... na és neked sem, de hidd el, a fiatalok valahogy könnyebben veszik a bajokat. Ha már begipszelték,2-3 nap - és nem fog fájni neki.
Köszi! most alszik, adtam neki fájdalomcsillapítót.Sajnos még az Édesanyám kezén is rajta van a gipsz.
Te, rendbejöttél?
Jó reggelt, szép napot!
Hát benne vagyunk a 2009-es évben! Mindenkinek jó egészséget kívánok, aki beteg, annak jobbulást!
Nekem, úgy látszik, használ az infrás masszírozó a lábamra. éjszaka csak egyszer húzta a görcs, csak utána sokáig nem tudtam visszaaludni.
Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe???!!!
Szia Inci!
Talán már fél fokkal jobb!
Remélem Te jól érzed Magad?
Szia Léda! Remélem, jobb éjszakád volt!- tudtál aludni, már amikor akartál!
Én a napokban nagyon köhögök, igen eröltet, már fáj mindenem tőle! Mézes teát iszogatok.
Szia Judit!
Remélem, már jobban érzed magad!
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
B.U.É.K.! Cilus
Na, itt van az új év!! Megint egy évvel öregebbek leszünk, de bölcsebbek is!
Remélem majd ez az év összehoz bennünket, és valahol találkozunk is! Addig is kívánok mindenkinek nagyon jó egészséget, boldogságot, sikert!
Hát azért egy ici pici pezsgőt Te is megihatsz:)
A többit tedd el, mejd elugrom és megiszom:)
Régesrgéen lehetett ilyen melegítőopárnát kapni. Próbálj meg szerezni és ha húzza a görcs a lábad akkor tedd oda a nagyon meleg párnát.
Nem vészes a helyzet, csak egész éjjel a görcs húzta a lábam, alig aludtam, talán max. 2 órát. Reggelre olyan voltam, mint a mosott sz...., alig bírtak el a lábaim, és nem láttam ki a fejemből.
Alkoholt nem ihatok a gyógyszereim miatt, de azért én is ünnepelek, egyedül ugyan, de egy jó délutáni alvást követően most már másképp látom a világot.
A pogácsa elmaradása sem bosszant, a gyerekek nem jönnek, reggel szólt a lányom, hogy majdnem elfelejtette, az idén náluk lesz a szokásos szomszédokkal-buli, arra készült ma.
Gyógyulást:)
Pezsgőzz be:)
Ö röm, szeretet, béke,
R ossz volt a múlt, már vége.
Ö römöd sok legyen, bánatod semmi
M ikor éjfél eljön, a múlt év eltűnik,
Ö rülhetünk az újnak,
K i barát volt most is az maradhat.
K i tovább lép, az viszont haladhat.
E lfeledni bút, haragot, bánatot,
L ezárni a régi sérelmet, gondot
T elítse életed, öröm, szeretet, és béke!
E hhez kívánok neked nagyon sok szépet.
L egyél mindig vidám, örülj minden szépnek,
I sten segítsen mindig boldognak lenni.
B oldogság, bor, búza és minden
O ltalmazzon minket ez Új esztendőben.
L egyen örömünk, örüljünk minden szépnek.
D udaszó, vagy trombita, szóljon most harsogva!
O tt búcsúzik az ó év,
G yorsan követi az új.
Ú j év, új remény,
J áték, öröm, béke és szeretet.
É n így kívánok most néked,
V idám boldog új évet!
E zerszer szebbet a réginél!
T öbb rím ide nem fér,
B. U. É. K.
Kedves "Hat X-en túliak"!
Úgy látszik, az év utolsó napjára "kipurcantam". Pogácsa-sütés elmarad, de mindentől függetlenül:
Békés, boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kívánok mindnyájatoknak!
Én is úgy loptam, akkor most szégyeljem magam?
Ha tudnám hogyan, akkor megrajzolnám én is, de nem tudom:)
Akitől lenyúltam, az is máshonnan szedte.
Ugyhogy nem loptál, csak élelmes voltál:)
Már miért törölné ki?
De igenis ügyes vagy, mert magadtól rájöttél, hogy hogyan lehet lekoppintani:)
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
BUÉK!!! és jó egészség!
Békés, Boldog Új Évet kívánok Nektek.
Én ágyban fogom tölteni az új évet is azt hiszem, nagyon leterített valami vírus. Már 3. napja kínlódom.