Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Ilyet múlt pénteken csináltam.
Kicsit nagyon sok lett a túrós tészta, igy vasárnap fogtam beleraktam egy kicsi cserép tepsibe, úgy hogy csináltam jó sok porcukorral és vaniliás cukorral összekevert telfölt és a tepsi aljára tettem, majd egy réteg tészta, rá megint a cukros tejföl és egy kis mazsola, majd rá megint tészta és a tetejére a cukros tejföl. Forró sütőbe tettem egy 15 percre.
Ez volt a desszert vasárnap.
Jó étvágyat! - biztos finom lett a hal!
Én ma csülkös bablevest és túrós tésztát főztem!
Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőő:):)
Ki mit főz ebédre?
Én roston halat párolt zöldséggel.
Tegnapelőtt voltam a Corába és 2700-ról 990 ft-ra volt leárazva a tengeri sügér nevű hal, hát vettem és most próbálom ki:)
Sziasztok, kellemes napot, ebben a sötét, borús esős időben.
Legalább szép fehér lenne minden, de erre felénk nem száll egyetlen hópihe sem.
Sziasztok!
Nálunk még nem esik semmi, de eléggé be van borulva!
Délelőtt a fodrásznál voltam, majd utána elmentünk a szomszédasszonyommal Rábcakapiba, - nagy biogazdaság van ott - jól bevásároltunk biotermékekből!
itt meg havas eső esik "viszintesen"!
Jól kifogtam az intézkedős napot!Csomagokkal a kezemben, azt hittem, sose érek haza. Útközben egy éktelen nyilallás állt bele a bal forgómba,alig bír el a lábam, csak remélem, hogy holnap reggelre elmúlik, ahogy jött. Még a lakásban is nehezemre esik a jövés-menés!
Sziasztok, köszönöm a kávét!!!
Szakad az eső, fúj a szél. Inkább novemberi, mint téli idő van.
Köszi, Éva, mire megtaláltam, már a reggeli adagomat megittam!
Tekergést? Nem sok kedvem van hozzá!
Jó tekergést:)
Én küldtem neked kávét:)
Jóóóó reggelt - itt a kávé! (_)0
Ma megint keveset leszek itt, elintézendőim vannak, több helyre kell mennem. Szeretnék mindennel végezni, mielőtt ismét jön a havas eső és síkosak lesznek az utak.
Na már megint futkosok utánad, de nem érlek utol.
Nálunk egész nap sütött,tavaszias idő volt, madarak csicseregtek. Ma sem ezt vártam az égiektől.
További szép estét Mindenkinek.
Egy kis lazítás
A gyerek kérdezi az apjától:
- Apu! Én kitől örököltem az eszem?
- Biztosan anyádtól, fiam, mert az enyém még megvan!
Pedig pontosan leírtam mit csináljál!!!
Egy képpel küldtem!