Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Szép estét mindenkinek!
Na, írok egy keveset, mert mostanában én se igen vagyok a gépnél...dolgozom, és nagyon élvezem...a gyerekek aranyosak a kis huncutságaikkal együtt, a szülők is elfogadtak, a kolléganők is rendesek. tele vagyunk programokkal, rendesen el is vagyok fáradva ebben a melegben...én nagyon szeretem!!!
Ma már délelőttös voltam, aztán megnéztem a szüleimet, mert most rájuk sokkal kevesebb időm van, most meg azon gondolkodom, mit is főzzek holnapra?...talán lecsó lesz, mert van még egy pár üveggel és arra csak a tojást kell ráütni és azt korán reggel is ráérek megcsinálni.
Legyen nagyon szép a hetetek!
Szép délutánt lányok.
Valóban nagy a meleg, de inkább ilyen legyen, mint hideg.
Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok! Azt hiszem, hogy most a fórum továbbra sem fog pezsegni, itt a nyár, a jó idő, kevesebbet vagyunk gépnél. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már ezt a nagy meleget sem szeretem, ha hideg van, akkor azt sem! :((( Szívem szerint beállítanám a Napocskát 24 fokra, és onnan se fel, se le! :))))
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Szia Annaanna. Üdvözöllek a fórumon, érezd jól magad közöttünk.
Most 7 ágra süt a nap, remélem ma így is marad.
Legyetek vidámak.
Sziasztok!
Mindenkinek kívánok kellemes vasárnapot!
Új vagyok itt Nálatok, de a 6. X-en túúúúúúúúúúl
:((((
Nálunk (Mecsek) szép most az idő, van szél, de még nem kellemetlen.
Sziasztok! Legyen szép napotok.
Inci! Örülök, hogy jól érzed magad a gyermekek között. Legalább fel töltődsz sok-sok szeretettel, vidámsággal.