Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Fejfájós, felhős idő van.
Legyen kellemes napotok.
Vidám hát kezdést kívánok.
Felénk már felhősödik.
Egyenlőre Szentendre tűnik ideálisabb megoldásnak.
Engem csak a hazajövetel aggaszt.
Nálunk, a Mecsekben, még iszonyú a hőség, de most attól rettegek, hogy a beígért vihar itt kezd el tombolni! :((
Már kaptunk egy jó adag jeget, szegény növénykéink nem győzték kiheverni, most tényleg jó lenne megúszni...
na, nem a szó szoros értelmében :))
Kérlek, szorítsatok!!! :)))
Hol? Itt még nagyon meleg van, igaz enyhe szellő lengedez, de az is meleg.
Azt jósolják, hogy "föntről" indul a vihar, lehet kitombolja magát, s felénk már nem lesz ereje.
Szia!
Itt is nagyon meleg van, nem is fogok kimenni csak késő este!
Ma nem kell főznöm, tegnapit eszünk, bár nekem most nincs igazán kedvem enni, csak inni...legalább lemegy rólam egy pár kiló!:)
Én Szentedrét, azon belül pedig a Skanzent ajánlanám:)
Nem kényelmi szempontból (merthogy itthon vagyok) hanem mert nagyon szép és lehet nosztalgiázni:). Ott tényleg el lehet tölteni az időt. Le lehet ülni beszélgetni, van pékség, étterem is, de az curva drága.
Pécs az messze van, de ha lesz találkozó rábeszélem , hogy jöjjön, akkor elhoznak téged is...jó lenne ismét találkozni!
Én megyek szept. végén Pécsre a megszokott társasággal, a szállásunk Baján lesz, onnan megyünk Mohácsra, majd a Gemenci erdőn keresztül haza...
Itt is hőség volt, most is 34 fok van...inni ittam, e az izzadságomban fürödtem,mert takarítottam, mostam, főztem...aztán meg be az zuhany alá!
Tudom!!!!!!!!!!!!!!!
Inci testvére Ági Pécsen lakik, aránylag "közelebb" vagyunk egymáshoz.Nekem nincs kocsim, de ha nekik van, talán össze tudnánk valahogy hozni a közös utazást valahova.
Hőség!!!!!!!Víz, víz, víz!!!!!!!! Inni és fürödni.
Ötvenen innen, és túl....bárki
ezen a fórumon szervezkedünk egy személyes találkozóban kukkants be légyszi:)