Hasnyálmirigy-gyulladás (beszélgetés)
Igen nagyon veszélyes, de gyógyítható! A kollégám az élő példa! 4 éve volt neki és meggyógyult! Nem kellett műtét!
Én úgy gondolom, hogy meggyógyult már a lányka, csak a további teendőkről érdeklődnek.
Nem kell riogatni senki!
Az én kollégám sokáig nem ment el dokihoz, nagyon fájt neki. Aztán végre rábeszéltem, hogy nézesse meg. kb. 1 hónapig szedett gyógyszert, majd 2-3 hónapig diétázott. 1 napot nem maradt otthon. Egy kicsit őrült volt.
Azt mondták, hogy a stressztől lett neki. Kislányodnak mitől lett? Lehet tudni?
A kollégám egyik nap pogácsát evett, ebédre pedig tésztát hús nélkül, másik nap felvágottat zöldséggel és húst zöldséggel. Ő nagyon szenvedett, mert fiú. Azt hiszem a lányok könnyebben diétáznak. Doki mit javasolt?
Szia!
A kislányomnak. Már a 6. hete tart, és még mindig nincs rendben, pedig szigorúan diétázik. Még tegnap éjjel is begörcsölt. Holnap kezdene az új munkahelyén, de nem tudom így mi lesz.
Szia!:))))
Nekem nem volt, de egy kollégámnak igen. Természetesen volt gyógyszere, meg sok vitaminja és emellett a diéta szétválasztós volt.
Egyik nap szénhidrát, másik nap fehérje.
Hónapokig így evett, de teljesen meggyógyult:))))
Kinek van ilyenje?
Szeretnék olyan emberekkel beszélgetni, akiknek volt már hasnyálmirigy-gyulladásuk.
Gyakorlati tanácsot szeretnék kérni pl. étkezés ügyben. Meg, hogy mennyi ideig húzódik el egy ilyen betegség.
Nagyon várom a hozzászólásokat!
További ajánlott fórumok:
- Olyanoktól szeretnék kérdezni, akik érintettek voltak hasnyálmirigyrákban
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Tudjátok miért tartalmaz a Neogranormon hasnyálmirigy port?
- Rosszindulatú hasnyálmirígy betegségre milyen gyógynövény készítmény javasolt? Nuskin, Aloe... és ezekből is melyik?
- Volt már hasnyálmirigy problémád?
- Krónikus epeút és epehólyag-gyulladás, epekőbetegség, valamint krónikus hasnyálmirigy-gyulladás esetén mi az ami ehető és mi nem?