Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasnyálmirigy-gyulladás fórum

Hasnyálmirigy-gyulladás (beszélgetés)

1 2
6. a0c1361e44 (válaszként erre: 5. - Giorcub)
2009. szept. 20. 22:03

Igen nagyon veszélyes, de gyógyítható! A kollégám az élő példa! 4 éve volt neki és meggyógyult! Nem kellett műtét!

Én úgy gondolom, hogy meggyógyult már a lányka, csak a további teendőkről érdeklődnek.

Nem kell riogatni senki!

5. giorcub (válaszként erre: 3. - Sziscsi)
2009. szept. 20. 21:53
hany eves? honnan tudod hogy hasnyalmirigy gyulladas? voltatok orvosnal? a hasnaylmirigy gyulladas nagyon alattomos, mikor fajni kezd az mar nagyon a vege, ha telleg gyulladas akkor orvos, korhaz, nem eves (meg csak nem is dieta) sokaig. alap, hogy az epet ki kell vetetni mert maskepp csak egy damoklesz kardja. le lehet dietazni de semmi garancia hogy nem gyullad be ujra. es baromi magas a halalozasi arany, ezert nem trefa dolog.
4. a0c1361e44 (válaszként erre: 3. - Sziscsi)
2009. szept. 20. 21:50

Az én kollégám sokáig nem ment el dokihoz, nagyon fájt neki. Aztán végre rábeszéltem, hogy nézesse meg. kb. 1 hónapig szedett gyógyszert, majd 2-3 hónapig diétázott. 1 napot nem maradt otthon. Egy kicsit őrült volt.

Azt mondták, hogy a stressztől lett neki. Kislányodnak mitől lett? Lehet tudni?

A kollégám egyik nap pogácsát evett, ebédre pedig tésztát hús nélkül, másik nap felvágottat zöldséggel és húst zöldséggel. Ő nagyon szenvedett, mert fiú. Azt hiszem a lányok könnyebben diétáznak. Doki mit javasolt?

3. Sziscsi (válaszként erre: 2. - A0c1361e44)
2009. szept. 20. 21:43

Szia!

A kislányomnak. Már a 6. hete tart, és még mindig nincs rendben, pedig szigorúan diétázik. Még tegnap éjjel is begörcsölt. Holnap kezdene az új munkahelyén, de nem tudom így mi lesz.

2. a0c1361e44 (válaszként erre: 1. - Sziscsi)
2009. szept. 20. 21:40

Szia!:))))

Nekem nem volt, de egy kollégámnak igen. Természetesen volt gyógyszere, meg sok vitaminja és emellett a diéta szétválasztós volt.

Egyik nap szénhidrát, másik nap fehérje.

Hónapokig így evett, de teljesen meggyógyult:))))

Kinek van ilyenje?

2009. szept. 20. 21:29

Szeretnék olyan emberekkel beszélgetni, akiknek volt már hasnyálmirigy-gyulladásuk.

Gyakorlati tanácsot szeretnék kérni pl. étkezés ügyben. Meg, hogy mennyi ideig húzódik el egy ilyen betegség.

Nagyon várom a hozzászólásokat!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook