Háromszavas játék (fórumjáték)
Nagy szórakozás volt sokaknak, mikor a gyönyörű képek gyönyörű másolatait elégették, így mentve meg a gyűjtőket az átveréstől, én szomorúan nézem a bekeretezett posztereimet :(
kincskeresés, természetvédelmi terület, gps
A villanyoszlop tetején a rántotthús evés közben a fiam anekdotázik.
kép, másolat,szorakozás
A fiam nagyon eleven,ma is elesett az iskola udvarán, beütötte a fejét,de a lelkiismeretes tanítónőnek köszönhetően nem lett semmi baja.
villanyoszlop,rántotthús,anekdotázik
A lapgazda szerint egyáltalán nem bosszantó ez a mostani hirdetéshullám.
eleven, elesett, lelkiismeretes
Zöldövezeti parkos lakásunk ablaka alatti bokorra verébcsapat költözött, reggelente mindig elfog az indulat, amikor kábultságomból ricsajuk felzavar.
bosszantó, lapgazda, hirdetéshullám
A férjem kiabálva keresi a zokniját s közben egycsokor szászorszépet nyom a kezembe.
Veréb. indulat, kábultság
A játékbaba lábára szalaggal rögzítettem az üvegből készült cipőjét.
kiabál, zokni, százszorszép
Éppen az adóbevallásomat ellenőriztem, rendben volt, amikor gondoltam egyet hogy hoxáznom kéne,de mi is a jelszóm? hmm...megvan!!!!Kutya..
játékbaba, üveg, szalag
A fürdőben elkallódot zoknik utáni kutatás közben akkorát estem, hogy 5 percig csak csillagokat láttam.
jelszó, kutya, adóbevallás
Míg én a sziklamászás rejtelmeibe vezettem be az újöncokat a mászófalon, addig egyikünk kutyája elrabolta a tavaszitekercsemet a hátizsákomból, én Rexre gyanakszom :(
csillag, fürdő, kutatás
A szerelmem nagy kedvence a foci, ezért még tréfából sem szidom előtte, bár én nem nagyon szeretem.
sziklamászás,tavaszitekercs,rabol
Mert Te tudod mi az illem, sőt bár a hitelkamatláb emelkedik, kedvesednek marcipánrózsabokrot teszel szülinapi tortájára, s rászólsz gyerkőceidre, ha netalán valamilyik butuska még az orrában bányászik :)
tréfa, foci, szerelem
Tegnap az iskolából, dolgozat írás után a torokfájásom miatt hazamentem, annak megelőzése képpen, hogy a többiek el ne kapják a vírusomat.
marcipánrózsa, kamatláb,bányászik
Télen a disznóvágáson lakomázni, nyáron a tavon hajókázni jó, most pedig tollbetét után kell szaladgálnom ebbe a flancos tollba.
torokfájás, dolgozat, megelőzés
Reggel ágyazás közbe jutott eszembe, hogy a boltból elfelejtettem hozni hagymát és gombát.
tollbetét,disznóvágás,hajókázni
A virágágyásomból eső után undok csupasz giliszta mászik ki, olyan mint egy fültisztító pálcika, de szükségük van rá a növénykéimnek?
gomba, ágy, hagyma
Miközben a párom ütvefúróval dolgozott,addig én diétáról szóló cikket olvastam, aminek a nyereményjátékában beküldő nyertesek között fényképezőgépet sorsoltak ki.
virágágyás,fültisztító,mászik
A vérömleny miatt álmatlanságban szenvedett a brontoszaurusz.
diéta, fényképezőgép, ütvefúró
Manapság az a trend, hogy egy nagyobb nyeremény esetén akkora tűzijátékokat robbantanak, mint egy atombomba.
álmatlanság,brontoszaurusz,vérömleny
Elfelejtetted az újabb három szót!!!!
atombomba, nyeremény, trend
A kicsöngetésig elértük a kötelező óraszámot, de fakultatív programként utána is halgathattunk előadásokat.
sorozat,könnyező,aktivitás
Nálunk városon már nincs balázsolás és a hímzés sem divat, a gyerekek viszont rendszeresen vágtáznak a lépcsőházban.
Kicsöngetés, kötelező, fakultatív
Óriási motivációval figyeltem a pandamacik társaséletéről szóló oktatófilmet, annak ellenére, hogy házifeladatul kaptam.
hímzés, balázsolás,vágtázik
Utálok horrorfilmet nézni, utána rémálmaim vannak, a repülőgéphajtőmű leáll, energiakimaradás miatt sötétségben tapogatozom, és fura élőlények kísértenek, hát megéri ... inkább egy herzogi művészfilmet választok.
pandamaci, oktatófilm, motiváció
A leállósávban vattacukor evés közben a kiscicám összevissza karmolászik./biztos ő is vattacukrot akar enni/
Hajtómű, enrgia, élőlény
Ez aranyos volt! :)
A Fradi új fenegyereke akinek a beceneve Légy, hatalmas öngólt rúgott.
leállósáv, vattacukor, karmolászik
Fergeteges buli volt a jégen, középen gipszkartonból készült tortát korcsolyáztunk körbe és kiugrott belőle a kicsi Vuk :D
légy, fenegyerek, öngól
Sárga cúgos cipőben, kalappal a fején indult el hegedülni a muzsikus cigány.
légy, fenegyerek, öngól
A hegedűpróbán vettem észre, hogy nem azt a cugos cipőmet vettem fel, ami megy a kalapomhoz.
torta, gipszkarton, korcsolyázik