Háromszavas játék (fórumjáték)
:D mind megittad :D
Kerékpártúrán ananászlével az italtartómban csodáltam meg a városka architektúráját.
szellemvasút, szörny, gyerkőc
A repülőtéren a csomagjaimmal várakozva megszomjaztam, és vettem egy flakon ásványvizet.
ananász, architektúra, kerékpár
De ismerős kép: a kalap mélyen behúzva, a technika hangos dübörgése mellett a nő szeme könnyben úszik... , hja öregszem :(
repülőtér, flakkon, csomag
Éppen tanultam fizikából a szivárvány keletkezését, miközben egy gömbvillám csapott a házunkba.
hangos, kalap, technika
kedves gyermekemmel kekszet ettünk,utána repeszt szedegedtünk.
peita,pödör,pókember
Januárban új jövevény érkezett a jókedvű családunkba.
keksz, repeszt, kedves
:D
Gagyogó kicsikémet nagygalléros gálaruhába öltöztettem, első totyi útja a picsi-pocsiba vezetett.
január, jövevény, jókedv
Medve apó, akinek a musttól hasmenése lett, a hársfa alatt hallgatta a harsonát.
gallér, gagyog, gála
Moha, a huncut erdei manó mustot vitt medve apónak ajándékba.
hársfa, harsona, hasmenés
Katalizátoros autóval homokért indultam, fejemre kendőt kötöttem.
medve, moha, must
Már rögeszméjévé vált, hogy rögvest elintézze a röhejes dolgait.
katalizátor, homok,kendő
Sündisznó mindig púp a hátamon a homokozóban.
rögeszme, rögvest, röhej
A kevély kisbíró ketyegő órával a kezén kezes kisbárányt simogatott.
púp, homok, sün
Intéző ment valakit elintézni.
ketyeg, kevély, kezes
Cipőjével rálépett egy csigára, miközben bodzaszörpöt ivott.
valaki, ment, intéző
Csavargás közben jutott eszébe, h mellesleg még ott lesz az a pénz is, amit kárpótlásnak fog kapni.
cipő, csiga, bodzaszörp
Gyatra munkát végez és gyáván megfutamodik a felelőség alól gyenge jellemű ember.
csavarog,mellesleg,kárpotlás
Szülészeten a szülésznő alátétért kiált.
gyatra, gyáva, gyenge
A láb szépségversenyen holtverseny lett, ezért kockadobással döntötték el, ki lesz az első.
alátét, kiált, szülészet
Ez már tendencia, a tenderem nem nyert, így csak ténfergek egyik elbírálásról a másikra.
verseny, kocka, láb
Mikor félálomban kitámolyogtam a konyhába, először a teniszütőben estem hasra, majd meglepetésemre egy tűreszelő fúródott a talpamba.
tendencia, tender, ténfereg
A bordásfali tornától úgy elfáradtam, hogy kínomban egy bordalt énekelgettem, az egyetlen vágyam egy üveg bomba volt, ami feldob és a szomjamat is oldja.
tűreszelő, teniszütő, támolyog
Sok a fóka, kevés hal, ezért lehetséges, hogy a pipa és az ecset piac visszaesett az utóbbi időben.
bordal, bordásfal, bomba
Alvászavaros párom hajmeresztő ötlettel állt elő: holnap nézzük meg a Diadalívet.
pipa, ecset, fóka
Csillagom, ez a játékvonat nem megy fel a hegyre!
alvászavar, diadalív, hajmeresztő
Szerelmemmel akácfa alatt naplementét nézzük és közben sajtot csipegetünk a piknikkosárból..
játékvonat, csillag, hegy
A gázbeton gyárból elbocsátásomkor, útravalóul a látóideg gyúlladásomat kaptam...
naplemente,akác,sajt
A klimaxos nagymamám kapott tőlem egy pár új klipsz fülbevalót névnapjára, születésnapjára pedig beszereltetem a lakásába a klímát.
látóideg, gázbeton, útravaló
A gps segítségével a természetvédelmi területen könnyebb a kincskeresés.
klimax, klíma, klipsz