Háromszavas játék (fórumjáték)
Bús ifjú BÁJOS kedvese SZERENCSÉTLEN napot fogott ki.
tej bor üveg
MIÉRT nem látom hogy a KELLEM nem feltétele az ILLEMnek.
bús bájos szerencsétlen
Tegnap éjszaka bolondos zene szűrődött be,másképpen szólt a dal.
miért kellem illem
A szabadság alatt lovagoltam, a ló neve Szellő volt.
éjszaka,bolondos,másképpen
Élénk hóviharban a meleg garzon biztonságot nyújt.
szellő ló szabadság
Decemberben a téli ruha mellé, csizma, sál is kötelező.
élénk, garzon, hóvihar
Az utazás kellemes még ha meleg van is, ha megérkezünk jólesik a pihenés!
Ruha, csizma, sál
Egy virágcsokor mindig kedves gesztus, ha valamit meg akarunk köszönni.
utazás, meleg, pihenés
A boldogság mellé néha egy kis bánat is társul, de van mindenre megoldás.
Virágcsokor, kedvesség , köszönet
A rendezésre nagy gondot kell forditani, mert ha a film témája unalmas, az a sorozatnak végzetes is lehet.
boldogság, bánat, megoldás
Harag rossz tanacsado,plane, ha eskuvo elott allunk.A hegy jo kikapcsolodas,a megbeszelesre.
sorozat,tema,vegzet
Összejöttünk a haverokkal rulettezni,mikor éhesek lettek csináltam nekik palacsontát.De sajna rosszullettek rőle és másnak el kellett menni vírusellenőrzésre.
harag,esküvő,hegy
Mivel az idő rossz lett, nem tudtam dolgozni a kertben, ezért elmentem vásárolni.
palacsinta, vírusellenőrzés, rulett
Szép fehér lett mosás után a FÜGGÖNY, felraktam, elszaladok a boltba, mert nincs itthon LEKVÁR és még a HENTES/t/ is útba ejtem.
KERT, IDŐ, VÁSÁRLÁS,
A fodrász becsavarta a frizurámat ezalatt átültem a manikűröshöz,aki belereszelt a körmömbe és begyulladt,amikor hazaértem rögtön bekentem körömvirágrémmel az ujjamat.
függöny,lekvár,hentes
a nagymamámnál a csibeleve a menő,azt nagyon jó főzi,bár mivel elég pici nő,ezért a rezsónál a sámli segít neki,de csak akkor marad belőle nekem,ha az a haramia szomszéd át nem oson.
körömvirágkrém,fodrász,manikűr
Ecetesuborkát majszolva szerelem a krónikus hajhullásom miatt feleslegessé vált munlifunkcionális hajszárítót.
csibeleves, sámli, haramia
Hasfelmetszőnek gondjai akadtak a libidójával, miután megette a kakaóscsigát.
szerelem, hajhullás, ecetesuborka
Fékezés nélkül áthajtottam az autómmal az országúton átrohanó meztelencsiga családon :(
kakaóscsiga, Hasfelmetsző, libidó
Siet az állomásra várta a mozdony
Autó országút fékezés
A festményt a tolvaj a kazánházban rejtette el,ahol a tífuszos hajléktalan húzta meg magát.
siet,várta,mozdony
Ez a logikus magyarázat, hogy a medve egy mesterséges tóban fogta a lazacot.
festmény, kazán, tífusz
A kisfiam altatása közben az ablakon beszűrődött a holdfény és távolról egy zongora hangjait hallottam.
Magyarázat, mesterséges, medve
A hétvégére feltétlenül meg kell vennünk az iskoltáskát, méghozzás egy olyan nagyot, amibe még a gyerek (foci)csukája is belefér.:)
altatás, holdfény, zongora
Szavazásra tettem fel a kérdést a gyerkőcőknek: vasárnap 1 kg mangó, vagy 1 lövés céllövőlde, de rossz ötlet volt, 2 helyett négy kéz emelkedett a magasba :)
iskolatáska, csuka, hétvége
nem írtál 3 szót, akkor majd én
szavazás, mangó, céllövölde
Moziba nem mentem. Inkább uszodába sietek.Holnap paradicsomot főzőkbe.
gyógyszer, fásli, szemüveg