Három vagy több gyerekes anyukák, ha van kedvetek dumcsizzunk. (beszélgetés)
Csak hát még intenzíven szopizik,így itthon hagyok tejcsit,és majd a férjem pohárból megitatja.Persze már mindent eszik,de a tejcsi elmaradhatatlan.
Bár már kérdeztem,de csajok valakinek infó mikulásvonatról?Tudom,hogy korainak tünik,de nemsokára le kell adni a jelentkezést.Arra gondoltam,hogy a két nagyobbat elviszem,a férjem meg vigyáz a kicsire.Ő még nem biztos,hogy bírná,hogy felvonatozni,ott a cirkuszban program,azután vissza a vonat.
Helló lányok.Nekem is van egy kis időm benézni.
Sziasztok,látom gyarapodtunk!
Ha én nem vagyok,biztosan sokan jöttök:))
Sziasztok!
Van egy kis időm, benézek én is. :-))
Itt nincs szünet (szerencsére).
látom nem csak én vagyok fenn ritkán!!
igen ezzel jár a 3 gyerek,,
ittis szalad a lakás,,
Később még be nézek.A kicsi nem marad már..
SZERINTEM CSAK SZEPTEMBERBEN ADOM BE ,,TÉLIRE NEM AKAROM ,,MIVEL FEBR 23-ÁN LESZ 3
A kisfiad mikor fog oviba menni?Bekapcsolódtok év közbe,vagy majd csak jövő szeptemberben?
Igen.A cirkuszra vissza térve.Nagyon jó szokót lenni.Már voltam a gyerekekkel egy párszor mikor a sulival mentek.
Jaj igen.Bocsi,de időnként vándorlok,és van,hogy nem tudom követni még magam sem,hogy hol voltam.Akkor tényleg közel lakunk egymáshoz.
Jó reggelt.Akkor nálatok is otthon vannak a gyerkőcök.Tisztára mintha téli szünet lenne.Kinézek az ablakon,és mindjárt esik a hó.Na jó ez vicc volt.
Sarkadon.Már{ beszéltünk}egy általam indított fórumon.
Nem halottam róla.De a gyerekek biztos nagyon élveznék.A cirkuszba az iskolából minden évben el mennek Decemberben.
JÓ REGGELT CSAJOK!
nálam itthon a gyerekek mivel ovis nincs suli meg ugye szünet,,,
Hol laktok?Azt láttam,hogy Békés megye.
Egyébbként lányok,van információtok olyanról,hogy mikulásvonat?Bár most indítottam egy ilyen kérdést,de hátha ti is tudtok infót.Mi katolikus suliba járunk,és az iskolába lehet jelentkezni mikulásvonatra,ami a fővárosi nagyciruszba megy.Gondolom ott lesz még valami program.Voltatok már ilyen vonaton?
Szia.Mi nem lakunk messze egy mástól{30 km} és nálunk is be van borulva.
Szia.Nálunk mivel a nagylányomnak őszi szünete van,ezért a fiamat sem vittem oviba,a férjemnek pedig sok szabija van,ezért ezt a hetet ő is kivette,úgyhogy együtt a család.Jó lett volna valamerre menni,de ez az időjárás,amilyen változó,nem lehet előre tervezni.Nálunk most is be van borulva rendesen.
Nekünk már meg volt de a fiúk meg nézték.
Van olyan mese amit sokszor megnéznek még a nagy is.
Jó reggelt! A Verdák nálunk is nagy sikert aratott, a nagylányom végig is nézte. Már oviban vannak, a picur pedig még az ágyikójában játszik. Nálatok hogy indulnak a reggelek?
Jó reggelt.Bocsi,hogy eltüntem este,de ez a verdás mese eléggé lekötött.Fel is vettük.Nagyon jó volt.Láttátok?
Ez így van.Tudod a kicsi egy {kicsit} hát nagy súlyú és nem igazán bírják.Meg azt szeretnék,hogy akkor figyeljen nevesen mikor ők akarják.
Most mennem kel fürdetni a kicsit de később vissza nézek..
Igen nálunk is sokszor hallom ezt.És hát néha muszály kicsit megemelni a hangot.
Igen Próbálkoznak de az első nyafinál már halom Anyaaa.
Na látod ez igaz.Ahogy látom,nálad a fiúk erősítik a frontot.Nálatok is pesztrálják a kicsikét?
Sziasztok.Nekem is három gyermekem.István Dávid 17 éves, Sándor Krisztián 11 éves és a kicsi Adrián Levente 7 hónapos.úgy hogy mi mán sok mindenen keresztül mentünk a két nagyobbikkal.
De mindig van mit {tanulni}tapasztalatot cserélni.
Nálunk Diánál még csak néptánc van,Kristófot hazahozom ebéd után,akkor együtt szunyálnak Kamillával,és du.négykor megyek Diáért.Hát igen az ima néha segít néha nem.Mert nekem sem egy sarokban ülős gyerkőceim vannak.Még jó,hogy van hely futkározni,ha kint esik is.
További ajánlott fórumok: