Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
ezt most tettem meg éppen
mert már inkább csak a zsírja volt
és én meg úgy gondoltam, hogy párolódnia kell még
na ezt azért én is így gondoltam... :)
nem szoktam nagyon elfuserálni...
legalábbis apa nem panaszkodik, márpedig ez neki lesz
Sztem egy órát még nyugodtan számolhatsz!!!
Ha már nincs alatta víz,de még kemény a hús,egy fél decinyit nyugodtan burénts alá!:)
átpakoltam, sül
egy órája sült a sütőben, gondolom sütöm még egy fél órát lassan, aztán majd pirítom
nem tudom milyen puha....
Nem vagyok én kedveske!:)
"Parasztasszony" vónék e vagy mifene???:)
Akkor a lével együtt tedd át egy nagyobb lábasba,vagy fazékba!
És még lassan párold,aztán ha már puha a hús,nagy lángon pirítsd meg!!!
oké kedveske
remélem nem fogom elfelejteni jövő karácsonyig :D
Tanuld meg!:)
Libát,kacsát nem sütünk tepsibe!:)
Én úgy szoktam,hogy felrakom fedő alatt párolni,jó sok levet enged!
Kb másfél órát lassú tűzön párolom,és után zsírjára sütöm nagyobb lángon,de én lábasban csinálom!
nem sütök ám minden nap libát (vagy kacsát)
egy évbe kb egyszer
hát még színe nem volt
fólia alatt sütöttem
Andi!
Ne bénázzál már!!!
Mennyire van megsülve???
baszki
akkor most pakoljam vissza a tepsibe?
Így van..majd legközelebb.
Mit vásároltál Era??
Ajándékok megvannak már?
Azt cseszheted Andi!!!
A cserépedényt be kell áztatni előtte,mielőtt sütsz benne!!!!!!!
:(
Nem baj..majd a naplódban meghallgatom.
mindjárt átpakolom
pár perc és jövök