Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Hát én is remélem:)
A tegnap nap szörnyű volt a kaki miatt jol kifáradt szintén nem tudtam segiteni neki....de hálisten megoldodott...
Megvolt!:)
Lidi jobban vagy ahogy olvasom.....remélem most már minden oké lesz!
Hali!:)
Én is most ittam egyet!:)
szia erám:-DD
Kávé bago jöhet?
Szia Ritusom!:)
Neked is szép napot!::))
Gondoltam,hogy azt hiszed:)
Azért tetettem be,mert Lidi üzent rajta:-DD
nem én:)
Köszi csajok már kellett,hogy jobban legyen,mert én is kezdtem kikészülni...tegnap már már ott tartottam korházba viszem ha ma sem eszik és adjanak infuziot...de hálisten eszik....
2 kg. fogyás veszélyes sok???
Igazán ugyanez marad ez a behcemnés...csak jobban felnyiratom hátul elől is rövidebb lesz és ha méág lesz idő akkor tetettek bele pár lokni tincset....csak ezt is eltudják szurni ...legalábbis láttam már ...:(
na mindegy csak pozitivan jo lesz:-DD
biztos csini leszel,hiszen olyan szép arcod van.ehhez könnyű jó frizurát készíteni.bár egy béna fodrász....:)))
mennyit alszik Őlédisége?:)
Jó már olvasni,hogy a gyógyulás útjára léptetek,csak maradjon is így.
Bizti csini frizut csinálnak majd neked.
Igen hát bementem egy szalonba és ennyi bejelentkeztem az bánt a csaj nem volt ott csak telefonon beszéltünk remélem valami fiatalos csajszi aki nem vénasszonyt csinál belőlem:-DD
Jobban Lidi sokkal tegnap már megengedte,hogy megmossam a fogát,ma pedig evett turos rétest egyedül harapta eddig csak tőlem fogadta el kicsi pépesként a kaját...evett paradicsom levest most alszik a szemnetm...ugy imádom kis huncut mindig kiakar bujni az alvás alol bohockodik,énekel,csikiz aztán meg 3 perc alatt már durmol is:-DD
Brigi tegnap küldtem választ a meglepire nem másoltad be??
Április 10 szombat negvan:-D
Sziasztok májat egy éves kor után lehet adni neki..heti hegyszer csirke májat:-DD
Hogy vagytok?
Brigi ma voltál időpontért?
Sziasztok:-)
Szép napot Nektek:-)
Májat én is csak 1 éves korra körül adtam,de nem igazán szereti.
Brigi mikor lesz a nagy nap?
jó:)
kiváncsi vagyok ízlik e neki...bár biztos:)
szia Brigim:)
kaptatok időpontot?
gondolom nincs nagy tolongás:)))