Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
biztos jó lesz:)
menjetek csak!
Lidivel vigyél papírt zsírkrétát biztos eljátszik, hacsak a többi gyerek le nem foglalja!
már bocsi, de nem okos!
az ilyen tornák kimondott jót tesznek az embernek! kicsit kimozdulsz, találkozol új arcokkal! Neki könnyű, ő nincsa a 4 fal közé szorítva! Ő nem függ attól mikor hova megy, mert épp a gyerek alszik vagy beteg...vagy csak szakad az eső...áááááááááááááááááááá
menj nyugodtan, ne is törődj vele!!!
nem tilthatja meg, hogy mozogj.
Én is szívesen kipróbálnám!
Hát köszi jol szokásos semmi változás.....
Mondom Petinek Pénteken lesz kangoo edzés 18-19-ig elmegyünk Lidivel megnézni milyen jo??
Nem is válaszolt vagy 6* rákellett szolnom hé kérdeztem valamit erre ő:Már elmondtam a véleményem róla...
Véleménye:Nem kell neked fogyni és akkor mi lesz Lidivel addig?
Nem nem akarok fogyni csak mozogni kicsit kitörni a 4 fal közül.És Lidi majd jön velem ha ő nem vigyázz rá...:(
nem mondod? jaj ide most nem kő
bár akkor meg nincs olyan hideg!
jól.
Viki most kelt fel.
Szakad a hó!
jaj szegénykéim:(
Laci sity-suty megcsinálná, csak messzi vagytok!!!!
szia:)
hogy vagytok?
igen, mi is ilyen tavol laktunk anno az ovitol.... - de a hugomra mar nem is emlekszem, h hogyan kerult haza?!
hat nem viccnek szantam, csak ez jutott eszembe, ahogy irtad a Ti eseteteket....
Hát ez már nem is annyira vicces
az lett volna a szerencsénk, hogy nagyon összetartó csapat volt, vagy hazahozta volna valaki (a szülők közül) hiszen tudták, hogy költözünk, vagy az óvónő hozta volna el
sem az ovi, sem az ő lakása nem volt messze és nyáron vigyázott is rájuk, amikor nem tudtam másképp megoldani
az ablakból ráláttunk az ovira is és az óvónő lépcsőházára is
köszi, aranyos vagy
de én eleve úgy állok hozzá, hogy biztos lesznek zűrös dolgok
amikor a tesóm költöztetett minket (akkor még csak a második költözés volt) azt mondta, hogy irigyel bennünket, hogy ilyen nyugodtak vagyunk és nem veszekszünk
ott voltunk a kupi közepén, de nem volt gond
csak a fiamat felejtettük majdnem ott az oviban
apukám ment el érte
nem figyeltük mennyi az idő...
nem tudlak vigasztalni semmivel... sz@ar az epitkezes :( huzos, ideg tepo, megprobaltatas, rohangalos, alig latjatok egymast, stb...
de tiszta szivembol kivanom nektek, h a fenntiekbol semmi ne jussn ki nektek!
már látom előre szomorú sorsomat, hogy hány ilyen lesz még
de nem úgy akarok emlékezni a házunk épülésére, mint egy lidércnyomásra, a sok ilyentől
tudom én, hogy nem lesz gyaloggalopp, de legalább amiatt ne kelljen idegeskedni, ami kb két perc megbeszélésen múlik....
nem ezzel volt a gond
hanem azzal, hogy szerintem nem ez a kézenfekvő, ő meg engem nézett hülyének
ráadásul ugye itt hagytuk a kicsit a nagyokra
na most, nem mindegy, hogy mennyi időre
és ez így egy órával hosszabb akció lett volna