Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Hát ja.Tegnap például zserbót sütöttem:)
Mondjuk filoztam rajta hogy csak hétvégére sütök tortát de aztán ugy gondoltam,hogy ma van a szülinapja akkor ma kapjon:)
az jóóóóóóóóóóóóó!
mióta hűvösebb van, rám is rámjött a süthetnék...kezdek már kicsit kiakadni magamon, mert minden nap süthetnékem van:)
Szia.Igen köszi:)
Épp most teregettem ki a Tina segítségével:)))Ebéd után lerakom aludni és megcsinálom a tortát a Marikának.
jajaja én még nem voltam ilyen helyzetben nem is szeretnék Peti már töbször ....
fiatalon vagyán volt 120-al akart bevenni egy kanyart felborultak egy ház fala állitotta meg én pont dolgoztam éjszaka még tanulo voltam hálisten senkinek nem lett baja 3-an ültek a kocsiban...
Poén az esetben ugye volt annyi "eszük,hogy elvigyék a kocsit éa a roncsait onnan ugye nehogy baj legyen belőle ez vidéken történ erre másnap reggel jön a rendör haverunk....és kérdi petit,hol a kocsid mondja egy haveromnál erre rendör nem borultál fel tegnap azt mondja miért????Csak,mert alaposan eltakaritottátok a romokat csak ép a rendszám táblát hagytátok ott....:-DD
Utána bele mentek nem adták meg neki a jobb kéz szabályt korházba került ez még megvolt 3* ...most meg ő volt figyelmetlen és belement szintén piros lámpánál az előtte halado Bk-ás szinészbe...hálisten nem történ baj.
én is lemaradtam...bementek a ci...-ok a lakásotokba??? biztos lopni akartak....
még szerencse nem lett bajotok!!!!!
igen, meg az is hogy a kocsi kasznija kemény volt:(
totálkáros lett a hátulja de a biztosító fizetett
azóta nagyon félek...így álljak neki a jogsinak...de muszáj leküzdeni!
mi jól, köszi, de mi történt veletek?
áááááááááá, lemaradok mindenről.....
Szióka!
Jól vagytok??
Köszi,ha "befogadtok",látom sokan vagytok:)
Igyekszem ismerkedni!
Hali Évikém!
Méghogy ül:)
mindent "díbol", bármit felpakolok neki az asztalkára, azonnal szétüti és a földön landol:D
szia!
köszi jól vagyunk, és Ti?
Édes a kis pofa ahogy ül az etetőszékben:)