Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Ja,csak ha valami kell,akkor bezzeg!
Hetente 1× megyek Pápára,de akkor is nekem kell alkalmazkodnom hozzájuk,ha bejönnek velem.Néha fel tudnék robbanni!
Most is a lányának megfőzött tegnap,sütit is sütött.Ha nálunk van,még a sütit sem kérdi.Na a konyhámba ne is segítsen,az igaz!
hát ez az! és neki jár a szája folyton minden szarért...már múltkor mondta hogy ő elköltözik...hát az jó lenne!!!!!
meg is mondom neki a magamét!!!!
szia!
én is ezt javasoltam neki, lehet sérv vagy bármi...de reméljük semmi!!!
Jaj Detti gondoltam Rátok, ekkora esőben elindulni reggel oviba...nem áztatok el?
:) NÁlunk is ez van... a lánya a szent, Laci mindig le volt nézve...én meg gondolhatod!!!!
Valamit nem úgy csinálok mint a sógórnőm már hülye vagyok....de bekaphatják!
Sziasztok csajok.
Brigikém mindenképp vidd vissza a dokihoz Imcsit nehogy baj legyen.Kérj beutalót uh-ra is.Ha megütötte a pociját vagy megnyomta akkor jobb az óvatosság.
szemügyre vettem...talán kávé...de mit keres ott??????
itt volt tegnap a nője elég hangosan ordibáltak...most már szólok neki!
bízzunk benne hogy tartja a szavát!!!
lehet nem rá vonatkozik a felmondás!!!!
én meg felrobbanok.....ez a kötsög szomszéd nem tudom mit csinált de szerintem lehányták a konyhaablakom.....annyira undorító!!!!!!!
jöjjön haza nagyon összeveszek vele!!!!
de szemétség, nem?
mondjuk azt nem értem, hogy a főnöke azt mondta nem rég, hogy hosszű távra terveznek!
Még a fegyverviselésit is kiváltották neki!
nem leesett, hanem az új hobbi hogy fejjel lefelé lóg! és anyu azt mondja , mikor kint voltak lehet megnyomta!
de azt nem értem, hogy az ügyeletes doki rendesen megnyomkodta neki , az meg nem fájt!!!
Az nem sok.Én is orvost javaslok.
Leesett a hintáról?
Ügyes vagy..nekem már nem menne bár sosem voltam hajlékony.
Anyósom se volt mindig ilyen...hál isten megváltozott...de ki tudja meddig segít...egyszer nála is elszakad a gépszíj aztán bemondja az unalmast ( nagyon hangulatember )
hát az lesz mert így a suliban sem tud odafigyelni!
Meg elég fáradékony is!
olvastam ! szorítok ne legyen semmi baj !
Laciéknál sincs meló, 11-én végeznek a plázával és semmi...a főnöke meg egy idióta...mindkettő!
MOndtam neki idén húzza ki itt keresünk valami más melót...ez nem állapot!
Napi 12 órában nyomják aztán ha elfogy a meló akkor mehet az utcára...
Köszi:)Ott a gyerekekkel versenyeztünk,hogy ki tud nagyobb hidat csinálni:)Én is meglepődtem:)
Na az én anyósom nem ilyen,pedig nem lakik messze!
Mindig vittem mindegyiket magammal,ha vásárolni mentem is.Most már jobban el van velük,nincs annyi gond.
Mi ma uszodába megyünk.Első úszólecke lesz nekik:)
Vagyis Borkával jártam babaúszásra,Bence is vett pár órát régen,de most belekezdünk űgy igazán:)
mondjuk kakilni nem nagyon akar 2 napja! én még erre is gyanakszom!
Vagy hogy megüthette azon a car hintán!!
Barbaráéban sem volt semmi kimutatható akkor.Neki még csípett is amikor pisilt.A védőnőnek vittem vizeletet,de tiszta volt.Nagyon sok teát itattam vele és hamar el is múlt neki!
A lábára figyelj,onnan fáznak fel mindig.Az enyémek sem tudnak soha papucsot venni,ezért veszekszek velük mindig:(
Az igen! Láttam a naplódban nagyon mozgékony család vagytok...lemész hídba meg ilyenek..nem semmi:)))
Nekem anyósom viszi reggel suliba őt is és a másik unokáját egy házban lakunk. Nagy segítség ez nekem...délután én megyek érte, ha esik akkor is kell a levegő. Esővédő esőkabát van...napi egyszer muszáj lemenni ki sem bírnám a lakásban egész nap, és Viki sem!
jaj én is remélem!!!!
Nem tudom, ha fel van fázva lehet tiszta a vizelete?