Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Nagyon szép a kisfiad.Be is jelöltem a naplódat.
Tényleg én már megkukkoltalak,amikor a hugom szüléstörténetéhez hozzá szóltál.(birodetty):DDD
Móni,
mi nem is lakunk messze, én nagykanizsai "sáska" vagyok : )))
Szia,
tegnap jöttem, bagoly lenneék én is : )) Csak az ember néha nyűgös aztán mennem kell : ))
Téged is lecsekkollak : )
Lányok, most már egy kicsit meg avgyok keveredve, kivel találkoztunk már, de megpróbálok mindenkiről összeszedni néhény alap infót. Látom itt vannak páran több gyerekes anyukák is, jó az a táblázat...
Szia!
Mi még nem találkoztunk:)
Szia,
tegnap kéretőztem ide, a paramétereim megfelelnek a kiírásnak : ))
Megyek lecsekkolllak : ))
Hello,
nekem az Áron is tetszett, de a férjem nem igen akarta, talán a második, de most a Zalán is bejön nekem, Stilszetűen Zalán, Zalából : ))) Ja nem vagyok babás, csak szoktam gondolkodni azért a kistesón...
Szia,
nem vettem észre, hogy nyügisebb lenne ilyenkor. Most épp próbáltam a gyógyit belediktálni. Középfülgyuszija van, úgyhogy ki biztos nem megyünk. van nekem itt is társaságom : ))
Sziasztok:)
Böbe77 veled még nem taliztam itt.Üdvözöllek:)))
:DDDDDDDDDDD
oké
nálunk is felmerült az Ákos név de a Jámbor Ákos nekem túl dallamos lett volna
Brigi,
tegnap este a Zuram nyavajgott, de még azt akartam írni, hogy K. Ákost mi is szeressük : )
De a névválsztás ettől független volt, tetszett, meg nincs olyan Ákos ismerősöm akiől negatív dogok jutottak volna eszembe, így lett Áki.
Bocs,megjöttek a férfiak és okoskodtak:))
Igen,én nyáron is tudok fázni:((
valahogy megmuti ám!
mert már nagyon kiváncsi vagyok
sziasztok!
hideg van kinn...ERám...ma délután megyek postára!!!!
voltunk boltba meg a fényképekért, nagyon szupi lett!
Sziasztok csajszikáim!:)
Csak bekukkantok,mert mennem kéne panírozni a nyuszimájat!:)
Majonézes krumplisaláta lesz hozzá!:)
Olyan hideg van basszus!Míg kimentem a garázsba krumpliért majdnem szétfagytam!:(((
Csinálni mindig lenne mit:))
Azt hiszem,megint begyújtok,nálunk mindig hideg van:((Legalább is nekem!