Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
hát csajok lehet megyek! addig míg le tudok feküdni.. :( jáj....
Viki hiába eszik...nem hízik ő sem! rohangál egész nap! lemozogja.
Szedsz valami fájdalom csillapítót?
Tényleg tüdőgyulladása van?
folyton a hűtőnél kavar és állítom ő már előre kitalálja mit akar enni, mert ha olyat adok amit éppen nem kíván hisztizik és mondja : nem!
körbenéz és maga válogatja ki mit akar enni....
na erről kéne leszoktatni:))))
Bence se viszi tulzásba! már előre félek ha 8.-án viszem oltásra mit mutat a mérleg!
Van aki azért nem viszonozza, mert messze lakik, és Ő jön ide látogatóba a családhoz, van aki azért nem, mert öreg már ennyi embernek teljes kiszolgálást nyújtani, és van, aki azért mert 54 éves létére nem tud főzni..
hát ez van! majd lesz jobb is! most legalább tudok ülni!
nem kellett rávenni.
tök jó mert pont szünet van...egész héten együtt leszünk! ha szerdára jobban lesz megyünk is csavizni valahova.
meg van elintézni való dolgom el tudunk menni!
Pár nap, és belerázódunk!:-)
én mindig csak egy bögrével csinálok, megvárom míg elhül és le is döntöm egyszerre nem is rakok bele semmit
anno a fitolac volt, az még durvább volt....
Irigyellek is érte, hogy Viki eszik bármit és bármikor! Domi istentelen rossz étvágyú mostanság. Mindenki azt mondja, a fogzás miatt.
illő viszonozni az ebédet...ha nem akkor TE miért is csináld nem?
jövő nyárra gondoltuk és Balatonföldváron
Remélem minden rendbe jön a tejcivel. Én is iszogatom ezt a Laktoherbet, bár már csak alkalmankként, de az elején vedeltem. Hát nem a kedvencem az biztos, de hát a cél érdekében dönti az ember magába...
Aki ennyi mindent összeeszik az hamar meggyógyul!:-) Rá tudtad venni, hogy ne menjen melózni betegen?
Én is visszaszámoltam a régi idő szerint
az ebédet ki tudtam húzni, az esti alvást meg nem
de nem stresszelek rajta
ráadásul suli sincs, kelni sem kell
mire kell, addigra talán átáll
egyem meg:)))
Viki elvolt még délben...bár ő jól aludt az éjjel.
Ma is annyit maszatolt az ebéddel...szerintem nem is volt igazán éhes...folyton nyammog valamit!
Én egyelőre még nem tudok..., sajnos.., de dolgozom az ügyön!:-) Elegem van már!
szofosok nem olvsaok vissza:-DD
nem kell, nem olyan régen indultunk be :)
a nyári taliról beszélgetünk
Nem hiszem, hogy több figyelmet igényel, inkább nyűgös volt,mert ugye Ő dél-fél egykor alszik, a mai idő szerint meg akkor még csak 11 óra volt. Nagyon vágyott már csicsikálni délben:-))
fazékemelgetés, sok-sok mosogatás, megerőltetted szerintem is
hát igen olvastam, én lehet megfutamodnék ennyi vendég elől : )9
szia
mi jól vagyunk, bár Apa köhög, és bágyadt...
este mondja ő diétázik főtt burgonyát vacsizik....hát lecsúszott mellé egy fej lilahagyma, sajt és tarja....:))))
szóval nagyon beteg....annyira sajnálom:)))
lányok alszanak, ismét 3 gyerekem van holnap estig!
a laktoherb itt figyel most is mellettem,mindjárt meg is iszom
csak meg szoktam várni,m íg elhűl
az urticát nem ismertem, de holnap veszek
Szia Brigim! Szerintem ne, ez nem olyan fájdalom szerintem. Viszont olvasom Neked nagyon nem jól van a derekad!:-(((
További ajánlott fórumok: