Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén (beszélgetés)
Butternut: NE VICCELJ!!! Nézd meg a táblát, nem Te vagy az egyedüli, de még van 1 egész hónap, legalább szépíts az eredményeden, nem vesztesz vele, csak nyersz. Fel a fejjel és arccal előre a fogyásnak!
Szerencsére még én sem kaptam, ilyen leveleket, de amúgy nem is foglalkoznék vele..., mivel nem ismernek, de ha a családom "bánt" vagy olyan barát aki régóta ismer, az nem esik jól...
nem, nem itt hurrogtak le...
igen, ettől én is hányok, szerencsére eddig sikerült olyan orvosokat találnom, mikor szükséges volt, akikben még meg van a hivatás tudat és nem viszket a tenyerük, de nem könnyű...
Vannak itt ilyenek... Többen is, mint gondolnád.
Nekünk szerencsénk van itt ezzel a fórummal. :o)
Én még amúgy sem tapasztaltam ilyet, csak több naplóban olvastam pl, hogy kaptak kéretlen "kedves" leveleket. Többen akarták magukat ilyenek miatt törölni vagy akár meg is tették....
Amúgy itt is rengeteg dolog van, ami kiakaszt.
Van persze az alap rendszerben is, de sokszor az emberek hozzáállása is hagy némi kivetnivalót maga után. Pl az ügyfélszolgálatokon. Az, hogy a legtöbb helyen nem beszélnek semmilyen nyelven a németen kívül. Többek közt ott sem, ahol direkt a külföldiekkel foglalkoznak.
Ráadásul itt minden iszonyat lassan megy. A nyelvtanfolyami kérvényemre a válasz anno kb 3 hónap alatt jött meg. Később az egyik vizsga eredmény (25 kérdés volt összesen) fél évbe telt.
sziasztok,
én azt hiszem, hivatalosan is diszkvalifikálom magam a versenyből, a kezdete óta sikerült 6 kilót híznom :)
nálam sajna most indul újra a fogyókúra...
üdv
b
vki lehurrogott? vannak ilyenek itt?
én amúgy az egész egészségügyön szoktam kiakadni, de egyszerüen borzalom ami itt megy, van pár tapasztalatunk..., nem csak a gyógyszerárak iszonyat magsak, hanem a "kötelező" hálapénztől egyszerüen hányni tudok...
Mi lelt? :o)
Ilyen jó kedved lett? :o)
Köszönöm. :o)
Szerintem erre valók a barátok (az egyelőre virtuálisak is), hogy ezeket is el tudd nekik mondani. :o)
Sokszor már az is segít, ha csak kiadod magadból...
Én is panaszkodtam már Nektek és jó eséllyel még fogok is. :o)
...hát mert, nem akarok panaszkodni, csak mostanában sokszor kifakadok. Felháborítónak tartom, hogy mindent a pénz "ural". Soha nem voltam anyagias, valahogy annyit mindig összekapartunk, amennyi kellett, de a gyógyszerárak nálam beteszik mindig a kaput... Azért is sokan bántanak (család, barátok), hogy a férjem miért dolgozik ennyit, miért nincs inkább velünk. Én erre azt tudom csak mondani, hogy örüljünk, hogy van munkája és így hogy látástól vakulásig dolgozik sem jövünk ki a pénzünkből, mi lenne, ha nem így lenne..., persze Ő is szívesebben lenne a családjával, mint a papírjaival..., de ezt dobta a gép, még örülhetünk, hogy van lehetősége többet vállalni és a maga ura.
Na szóval ezért bocs :), tudom, hogy mindenkinek megvan a maga baja és mindenhol kaka van...
Miért bocsi?
Nem irigyellek... De remélhetőleg most már minden szép és jó lesz. :o)
Meggyógyultok végre mindannyian. :o)
:o(
Jobbulást...
Ti nem mentek orvoshoz?
Köszi. :o)
Én is találtam...
Elvileg a fejlécben látszik egy Backgrounds felirat egy négyzetben.
Nálam el is takarja kicsit a vonalzót. Arra ráböksz és aztán lehet válogatni. :o)
Helló evribodri!
Itten vagyok egy csöppet bekukk oszt folyt köv a takarítás.
Napraforgó azonnal áruld el hugyan csinájtad a hátteredet és honnan!
Annyira köszke!
Persze, feltétlen beszámolok mindenről.
:)
Puszi Nektek!
Ok, akkor majd háromkor (is) gondolok Rád! :o)
Aztán persze majd várjuk a beszámolót! :o)
Hello!:)
3-ra, a Moszkva térre.
Köszönöm!:)
Manna, hányra mész ma?
Drukkolok ezerrel! :o)
Sziasztok!
Szerintem is menjetek el dokihoz!
És gyógyuljatok meg mihamarabb!