Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén (beszélgetés)
Tartalékolj vasárnapra inkább!:)
jaj nem is tudtam, hogy ma vizsgázol, csak azt hogy nagyon tanulsz, hát reméljük meglesz, de biztos meglesz:)
Sziasztok Drágáim! Most értem haza, piszok nehéz volt, az elmélet viszonylag jól ment, de a feladatok pfuuuu. Kiváncsi leszek, érzésem szerint megint súrolom a határt, remélem most nem 1 ponton fog múlni :S.
Sodri akkor te tudsz mesélni az oroszlánokról:)
Megyek egy kicsit elnyúlok mielőtt megyek a kölkekért csak hogy egy kicsit pihizzek is már a szabadnapomon.
Igen nem is gondolják akik még nem próbálták hogy az biza 8 óra fizikai álló munka.
Szia!
És Te???
Rég jártál erre.
Meg azért valljuk be, a Meki messze nem a legkönnyebb munkahely...
Helló jössz a talira?????
Jövő hét vasárnap????
Sziasztok csajok, hogy vagytok?
Nekem is!
De így gyakorlatilag a szabadnapjaimat kivéve kiesik napi majd 10 óra az életemből és a családom életéből.
de ez van mindenki ezt csinálja csak éppen 5 év után nehéz ebbe beleszokni főleg ha belegondolok hogy ez eztán mindig így lesz bassza meg!
Hát igen...
Tök jó, hogy végre van munkád, de rossz, hogy emiatt nem látunk itt szinte sosem...
Jah és hogy nehogy kilógjak a sorból én bak vagyok az Uram oroszlány, a fiaim pedig szűz és bikuci
Akkor jóóóóó!
Mert nekem is hiányoztok nagyon rossz hogy vissza kell olvasnom oldalakat és egyben reagálni mindenre.
Sebaj, jó végre Téged is itt látni. :o)
Hiányzol ám!!!!
Na azért majdnem betöltöttem egy oldalt! :DD
Helló helló végre végre már éppen kjészültem felállni mert lassan végzek a visszaolvasással és kommenteléssel.
Ez így igaz Igazmondó Mannácska!
Hello, én épp pakolok, de most idekukkoltam. :o)
Akkor az már tényleg régen lehetett!!!! :))))
Életem 2(!) KÖR?????????
Szimplán esnék össze és haldokolnék megfele végelgyengülésben cirka 500m után! 2kör??????
Bassszus!
ne ijesztegess mert nem megyek! :DDD
Kicsi csillag virágszál nekem most is van hangom ha gondolod KIERESZTEEEEEEMMMMM!
Vagy vegyem fel és rakjam a netre?
További ajánlott fórumok: