Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt? (tudásbázis)
Szerintem elrontottad a gyomrod, vagy beteg leszel, vagy ilyesmi. Ha aggódsz, vegyél tesztet a kimaradt mensi táján.
Amúgy én az elsővel a 12. héttől hánytam kb. a 20-ig, aztán a vége felé a savam miatt még pár hetet. A másodikkal nem volt ilyen gondom.
egyáltalán nem hánytam egyiknél sem
kellett volna?
nem hánytam szerencsére!:-)))
csak úgy fájt a fejem azt hittem agyvérzést kapok, néha inkább hánytam volna olyan rossz volt!:-(((
6. héttől kb. 2 hónapig, amiből 1,5 hónapot kórházban töltöttem, infúziókon éltem.....
Fogytam 16kg-ot! Amikor megmozdult(ha jól emlékszem 16.héten) teljesen elmúlt, még hányingerem sem volt......
1. gyerek: kb. a 3. héttől a szülés utáni 4. napig, minden nap többször is sugárban.
2. gyerek: 4-9. hét között 1×, inkább csak hányinger minden délelőtt.
3. gyerek: 1× hányinger.
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt?
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- Melyik terhességednél, hányadik héten érezted először, hogy mozog a baba és hányadik héten szültél?
- A terhesség hányadik hetében kell először védőnőhöz menni? Én úgy gondoltam, hogy megvárnám a 12. hetes ultrahangot