Hány percig kell főzni a kukoricát, hogy ne legyen kemény? (tudásbázis kérdés)
11. one85 (válaszként erre: 7. - One85)
2009. szept. 2. 16:48
2 óra- kimaradt
10. 31bc25d879
2009. szept. 2. 16:48
10-15 perc
9. alliteracio
2009. szept. 2. 16:48
Oké, igaz, hogy ez már az "utólja"...:p
Azért még ezt a pár darabot behajítom a fazékba...:)))))
8. Cyntia
2009. szept. 2. 16:48
Jav: Biztos...
Brr: így elszúrni, bocs!
7. one85
2009. szept. 2. 16:47
" óra hosszát nyugodtan főzheted , de ha addig is kemény akkor az már nem fog megpuhulni mert valószínű , hogy nagyon öreg!
6. Cyntia (válaszként erre: 3. - Alliteracio)
2009. szept. 2. 16:47
Nekem is. A múltkor 4 óráig bisztos főtt, és mégis. :-(!
5. bcsnecsa
2009. szept. 2. 16:47
Az igazi csemegekukoricát tapasztalatom szerint a forrástól számított tíz percig.
4. lizoka
2009. szept. 2. 16:46
15-20 perc .
3. alliteracio
2009. szept. 2. 16:46
Én akárhányszor csináltam, mindig vacak lett. Kemény. :(
Tudnátok segíteni??
2009. szept. 2. 16:46
hát mivel már vége a szezonnak szerintem az összes kukorica kemény. Én fél óráig szoktam, de volt hogy egy óráig főtt és a végén mégis kemény volt.
1. alliteracio
2009. szept. 2. 16:45
SOS! Hány percig kell főzni a kukoricát, hogy ne legyen kemény?