Hajvasalás (beszélgetés)
Köszi szépen, azt már néztem, meg megtaláltam már máshol is, csak mindenhol drága. Holnap körülnézek pár fodrászkellékesben, meg megkérdezem a fodrászomat is...csak sikerül beszerezni lassan.. :)
Valaki meg tudja mondani, hogy a fodrászok mennyiért vesznek általában hajsimítót, csak mert elég érdekes dolgokat hallottam róla.
Huh hát kábé a 10. oldaltól az összes hozzászólást elolvastam és hát annyira meggyőzőek voltak a kommentek a Ga.ma 1036-220EU-ról hogy ilyet kell vennem. Amúgy nekem is remmingtonom volt, de lekopott másfél év után a bevonat úgyhogy elvittem szervizbe, mert garanciális volt, a szervizbe viszont azt mondták, hogy nem tudják megcsinálni és írtak egy papírt, hogy ezzel mennyek vissza oda ahol vettem és kicserélik:P visszavittem, de a corába egyik sem győzött úgy meg, sőőt voltam electrowordbe is meg media marktba, de nem teccett egyikse, így elkezdtem olvasni ezt a fórumot:D:D:D És hát a legtöbb jót a Ga.ma hajvasalóról olvastam, úgyhogy ez lesz:P
Szia! Nem boltban vettem,hanem egy magánszemélytől! Ajándékba kapta,de ő nem szereti vasalni a haját és csak ki lett próbálva! Nagyon tuti a termék!!! A hajvarázs oldalán is felnt van 14000 Ft körül!!! Nézd meg!!!
Hello
Mostmár van a olyan is ami ugyan azt tudja mint az 1036-os csak van rajta hőfokszabályzó is. Kecskeméten egy transzparens méretű plakáton hidetik a tűzoltóság melletti fodrászkellékesben, de még egyik internetes oldalon sem látta, a típusszámát meg nem tudom sajnos.
Szia e-vike!
Melyik boltban sikerült ilyen jól vásárolnod? Vagy rendelted? Én hétfőn megyek beszerezni ezt a csodát... :) Csak az a baj, hogy még nemtudom, hogy honnan...
Én Budaörsi vagyok, ha valaki tud arrafelé boltot, akkor légyszi írja meg! Budapesti címek is jöhetnek! Előre is köszike!
Vettem Ga.Ma 1036-ost, a javaslatodra !!! Annyira ürültem neki! Azt már meg sem irom mennyiért,mert nagyon jó árban jutottam hozzá:-)
Szia!
Én úgytudom, hogy 2 van belőle (legalábbis a GA-MA.-nak). Van egy kerámiás-turmalinos 1030, ami nem lézerionos technológiáju, és van egy kerámiás-turmalinos, amely lézerionos 1036 (én olyat fogok venni, mert az az elmondások alapján jobban simít). További jó hétvégét!
Sziasztok!a tourmalinos vasalóból csak 1 fajta van?(azt tudom ,hogy a kerámialapos több)
Köszönöm a segítséget! :) Akkor a 1036-osat fogom megvenni. Az nekem is szimpibb, mert idáig kerámialaposom volt (igaz nem lézerionos), de az elég vacak volt. A turmalin sokkal jobban védi is, meg gondolom simítja is a hajat. Amint megvettem, és kipróbáltam azonnal írok neketek, hogy beszámoljak róla....Már alig várom!!!További szép napot mindenkinek!
Szerintem is a 1036-ost vedd meg, felesleges hőfokszabályzó, a védelem a lényeg, nem az hogy szabályozhasd a hőfokot.
Az ára kb. 16.000.- HUF volt, de egyszeri befektetés és hosszútávú nyereség.
szerintem vedd a 1036-ost nekem is olyan van es en szerintem fölösleges a höfokszabalyzo ra!!es en ezzel a hajvasaloval teljesen megvagyok elegedve :) höfokszabalyzo nelkul is!es szerintem ez jobb mint a keramialapos amin filozol!ez az en velemenyem..:)
Sziasztok!
Én is mint sokan mások, úgy döntöttem, hogy megveszem a GA.MA hajvasaló valamelyikét, mert annyi szépet mondtatok itt róla! Csak nemtudom, hogy melyiket vegyem, és ehez kérném a Ti segítségeteket! Elöször gondolkoztam a 1030/220 Turmalinos kerámiáson, de az nem lézerionos technologiával készült, ezért azt kilőttem. Viszont a 1036/220 Turmalinos lézerionos, és a 1006L/220 Kerámialapos lézerionos között már nem nagyon tudok dönteni. Mintha régebben azt írtátok volna, hogy az utóbbin van hőfokszabályozó, a turmalinoson meg nem. De kérdés, hogy kell e szabályozni, vagy teljesen jó a másik is...Elvileg a kerámiás a drágább mindenhol, tehát az az újabb technologia..Viszont a turmalinról meg érdekesebb dolgokat írnak (hogy ilyen meg olyan negatív ionok stb.. :)) Szóval döntésképtelen lettem.. Kérlek segítsetek nekem, mert minnél hamarabb szeretném megvenni, hogy én is olyan szép lehessek vele mint Ti! :) Előre is köszi mindenkinek!
Ga.Ma 1001-220EU tipusú tömör kerámialapos van valakinek? Azt irják erre,hogy minden savnak,vegyi anyagnak ellenáll!?
Van valakinek Ga.Ma. tömör kerámialapos? Érdekelne milyen? Nem tudok dönteni,hogy Azt vegyek vagy a tourmalinosat!
Komolyan? És mennyiért vetted? Nekem s Bellissima 2 hónap után kezdett kopni és nem is gyakran használtam!!!
jah es en ezt a kencet a hajtöre nem szoktam rakenni m.:ert az en fejborom hamar zsirosodik..sajna 2napontam mosnom kell a hajam..evek ota :(
igen en is ittkint abban az drogeria üzletben vettem.ott tutti kapni fogsz..
Találtam utalásokat rá, hogy Müller drogériában beszerezhető, nálunk is nyílt egy, így a mai napon kimegyek és megnézem, hogy kapható e.
Én soha, és egy éve használom, de mindenkinek másmilyen a haja. Próbáld ki, hogy hogyan jó a Te hajadnak.
A javaslatotokra megvettem a GA.MA tourmalin laser ionos hajvasalóját.
Szuper, no comment!!!
Ti minden esetben használtok hozzá hővédő spray-t?
Szia, nekem lassan egy éve van GA.MA tourmalion, laser ionos, de semmi baja, tökéletes, mint új korában.
Szia!
Hát, az enyém még csak 2 hónapos...remélem nem is lesz baja...
Igen nagyon jó,csak nem szabad sűrűn használni,mert akkor lehet menni vagy hozzám jönni hajat vágatni!!!-annyira tönkre teszi a hajat, hogy ihaj!!!!
Nekem fél éve van rendszeresen használva és egyáltalán nem kopott. De valaki régebben írta hogy neki lekopott és már lejárt a garanciája.
Szia! A Ga.Ma vasalóról nem kopik le a tourmalin? Nem jobb a tömör kerámialapos? Nekem Bellissimám van,de nagyon hamar elkezdett kopni és hát az is 12000 volt!Vasalni jól vasal. Azért gondoltam,hogy én már nem veszek csak tömör kerámialapost!
Szia!Még azt szeretném megkérdezni,hogy neked mióta van meg?Nem megy hamar tönkre?(azért kérdezem ,hogyha már ennyit kiadnék érte)
oksa...tenyleg nagyon jo..:)erdemes kiprobalni!!! :)
További ajánlott fórumok: