Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Igen,a pillanatok nem jönnek vissza sohasem.Valóban akkor kell kimondani amit érzünk és akkor kell megtennünk dolgokat amikor ott van az a pillanat.
Amíg nem késő...♥
:(
Kicsim nem tudhattad:(♥
Mennyire igaz ez!
Ne tudd meg mennyire szeretném visszaforgatni az időt, hogy felhívjam délután, ahogy megígértem neki.. :(
.....
"Senkinek nem biztos a holnapja, sem fiatalnak, sem öregnek. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz, ezért ne várj tovább, mert sajnálni fogod a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre. Tartsd magad közelébe, akiket szeretsz, kik Neked a legfontosabbak,és súgd a fülükbe, mekkora szükséged van rájuk. Bánj velük jól, jusson időd arra,hogy azt mond Sajnálom, Köszönöm, Kérlek bocsáss meg..Szeretlek"
Én nem is tudom mit csinálnék egy ilyen állattal.
Nekünk egyszer volt egy cicánk, minden reggelre telepakolta a lábtörlőt, lefejezett egerekkel és madarakkal és büszkén ült mellette, én meg majdnem taccsoltam minden reggel! :)
Sikerült! :)))
Nem normális. :)
Köszi, jól vagyok, és álmos is, meg nagyon boldog, mert itthon van a fiam. A két hetes szakmai gyakorlatra, hétfőtől, már itthonról tud bejárni, mert 9-re simán beér. Szóval pihi van és nyári szünet...
Elköszönök, kéri a netet a gyermek. Jók legyetek!!!
Lehet, most kipihente az iskolát!
Szegény még ezen a héten is dolgozatokat írt. Mi azért már annak idején már rég le voltunk zárva!