Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
A Gumizsuzsit meg a Dun nekem :)
Hót nagy show volt!
Vazz! a 2 gyerekednél megjátszuk a terheses előadást! :D
hova dugnám el mert minden független nő szényenli is.
No de itt a kezem...nem disznó láb!!!!!!
Puszerka!
.. A Reginek is!
Annyira köszönöm,hogy segíteni akartok olyan jó lenne veletek személyesen is találkozni....
Na és ha felhív megint ezt mondom
Wazz az én életem nem átjáróház bameg vagy be vagy ki találd már ki mit akarsz????
Na ez jó???
+ vegyél egy vibrit!
Minden független nőnek van!
Az, hogy egy kicsit magadra figyelsz, és kényezteted magad segíthet, de nem biztos, hogy minden problémádat megoldja. De csináld!
Valószínű fenn akar tartani egy számára kényelmes helyzetet. Itt is vagyok, ott is vagyok, itt is kapok valamit, meg otthon is. Úgy látszik, ez neki tökéletesen megfelel.
én is ilyen votam azt ez lett belőlem :-D
muu!
Megpróbálom leírni milyennek látom magam ki tudja hátha segít:
túl öszinte másokhoz,hazudok magamnak,nagyon magányos sokszor,szeretem a gyerekeket,aggódom a szeretteimért,nincs önbecsülésem csak alig,keresem az utamat,nagyon vágyom a boldogságra,egy jó munka helyre,
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...