Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
Ha vissza akarod magad kunyizni, akkor o elhagyott.
Inkabb orizd meg a tartasod, futyulj ra, akkor talan van eselyed, hogy kaparja a kuszobodet. Egyebkent is, nincsen potolhatatlan pasas!
Hát zsuzsa! te tudod!
elmentem nyámnyogni! :D
Igazándiból én vagyok a kicsi én az Austin Powersböl! :D
Csak a hoxán vagyok tündibündi!
Ha úgy nézem, mint fórum tag akkor azt mondom ok rugdosd csak a párod mert megérdemli!
Ha mint pasi akkor azt mondom, hogy igy vaditod el a legjobban!
Mert ugyi most azt kellene mutatnod, hogy mit veszít ha nem maradsz vele!
Van amikor mi pasik mondunk olyanokat amit aztán megbánunk!
Kicsit hagyd hogy egyedül legyen! Akár egy szakítás árán is! (itt most azt értem, hogy max heti egy hogyvagy telefonon kívül semmi)
Mondjuk ezzel az a baj, hogy egyszerüen egy szerelmes nő ezt nem képes megtenni. Pedig el kellene hinni mindegyikötöknek, hogy egy pasit sajnos nevelni kell!
Be kell törni mint egy lovat! Mert ugyi a törzsfejlödés során nem mindig volt csak egy párja a hímeknek. ... meg ugyi a nők is úgy készültek, hogy több férfival.
Mára a nők megnyugodtak és ha szerelmesek akkor csak egy pasival képzelik el a dolgokat, de a férfiak még nem nagyon változtak!
ui:
10000000%ban biztos vagyok, hogyha szeret visszamegy!
Pedig egy kis energia, ami pozitív nekem sem jönne rosszul.
Beszéltem telefonon a másik, "sebét nyalogatóval". Tőle tudom, hogy a párja tulságosan nyugodt, nagyon biztos magában. Állítólag addig akartak várni, míg végzek a sulival, és összeköltöznek majd.
Ezt a párommal is közöltem, hogy mire számít a luvnya, had egye jobban magát... Mit veszít és mit nyer majd a döntésével.Ha már nekem szar, neki mér legyen jobb?
Malyom!
Igazad van.De nálunk inkább az volt a gond,hogy én nem nagyon akartam gyereket,házasság nélkül is el tudom képzelni az életemet.Ő erőltette,és mire végre beleéltem magam,tetszett a gondolat,így meghátrál.
nem baj majd ma is föltankolunk!
habár ma én is nyüszögök mert nem javulok és a kaja sem akar jönni :)
Egyébként iszonyat mennyiségü pasi szerintem nincs felkészülve arra, hogy továbblépjen a kapcsolatban egy nővel. Ha jobban utánanéztek az itt és más topicokban lévő esetek 80%-ában a lány lépni akar (gyerek, költözés, esküvő) a pasi még nem!
Sajnos előfordul, hogy a pasi édes aranyos tündibündi és a lányt mint a hidegzuhany éri egy esetleges szakítás vagy kapcsolatfelfüggesztés. Pedig lehet azért halmozza el a nőt annyira mert csak a saját lelkiismeretét akarja elnyomni.
Megoldás: beszélgetni beszélgetni beszélgetni!
Ha tovább akartok lépni több utat kell a pasinak mutatni, illetve ha látjátok rajta, hogy ácsingózik és úgy gondoljátok, hogy megéri rá várni akkor minden hiszti és sírás rívás nélkül ki kell azt várni amig dönt.
Ugyis ha szeret visszakullog hozzátok csak ugyi rá kell jönnie, hogy milyen szar az élet nélkületek!
Tegnap Malymom úgy rámragasztotátok a pozítív energiátokat,hogy még én vigasztaltam mást.Na gyönyőrű mára már nyoma sincs a nagy erőnek.
Bekapcsoltam a telefont csak két üzi volt tőle.Ennyi
Megrémült a jövőtől és a függőségtől!
Háát van ilyen ki igy ki úgy dolgozza fel!
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...