Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
hehe ez tetszett:D kis egoval te is rendelkezel pont mint én:D:D őőőő hát vannnak olyan pasik akiket nem nagyon lehet megérteni és erre a válasz az hogy,hát mert pasiból vagyok...
vagyis ha kérdeztem akkor ezt mondta:S
Van olyan pasi akinek csak addig kell a csaj amíg meg nem szerzi! Aztán megy tovább vadászni!
Sajna piszok nehéz kiszürni ha nem vagytok minden nap kapcsolatban!
Mivel a lányok a Vénuszról a pasik meg a Marsról jöttek egyes kérdésekben ... ebben is ... piszok nehéz megérteni a másikat! Van amikor nem is kell csak simán el kell fogadni !
Nem kell köszönnöd mert szivesen irogatok ezt meg azt ha segít akkor annak örülök ha meg nem akkor nem!
Aranyos édes drága okos bölcs szép és SZERÉNY vagyok! de ezt már mondtam egy párszor! :D
Hát majd megpróbálom!!!!! de nem tudom felfogni még ezt nagyon!!!!! nem értem ha ennyit várt rám akkor miért dob el ilyen könnyen:S:S
Malyom köszönök szépn mindent neked:)) aranyos vagy nagyon...
ha érdemtelen a szerelmedre egyszer ugyis elfelejted és majd tanulsz belőle!
ird össze mennyi jó és mennyi rossz van most vele kapcsolatban benned talán segít!
:( simi simi!
a pasik mind szemetek!
kivéve a jelenlévök! :-D
az az egy darab drágacsillagvirágbogár! :D
Én először nehezen adtam oda magam neki!!!! egy évet várt rám,még járni se akartam vele...
Utánna össze jöttünk és elvesztettem a fejem...
Kár volt...
nem rég tanultam meg, hogy mélyen szeretni valakit nem szerelemmel sokkal jobb!
Szex? Szerelem? csak bezavar! majd akkor jöhetnek ezek ha már igazán ismered az embert!
Benned is az jár mint minden elhagyott ember fejében, hogy miért pont velem miért pont ő! Nem voltam elég jó? Ezt érdemlem de miért?
Sok sok miért! Pedig lehet, hogy csak az van, hogy a pasi a középsőjével gondolkodik és ezt a lányok akik az eszükkel szivükkel nem tudják megérteni.
Hát igen vhogy el kell felejtenem:( csak még nem tudom hogy!!! De nem értem ha már nem jelentek neki semmit miért szórakozik velem??!! Egy undorító nem ilyennek ismertem meg...
Azért köszi hogy meghallgatok nagyon aranyosak vagytok:)
Lehet, hogy nem igaz de lehet igaz is!
Mondjuk abban igazad van, hogy legalább egyszer beszélnie kellene vele!
De mi van ha tényleg hazudott és van más és elkezd tovább hazudozni. Akkor csak hiú ábrándozás lenne meg hagyás, hogy becsapják megint!
Jááj nehéz a szerelem!
szeretni sokkal jobb!
:(
Sajnálom nagyon!
Itt leszünk egy páran és meghallgatunk!
Tanácsot adni ilyenkor nehéz mert csak azt tudnánk mondani, hogy felejtsd el meg lépj túl rajta. De ez nem ilyen egyszerű! Sajna ki kell heverned valahogy!
:)
Látod Zsuzsi azért nem annyira tökfej a párod! Eddig azt hittem de most ebben a Tmában kellemesen csalódtam!
Majd tanulok tőle a leendő kedvesemmel kapcsolatban!
Teljesen igazad van, mi nők túl érzékenyek vagyunk, és a szakításokat halálos ítéletként fogjuk fel, ahelyett hogy előre néznénk...
Egy szakítás után én is 2 évig nyalogattam a sebeimet, mire rájöttem hogy mekkora hülye voltam.
(Nálam hülyébb csak a pasi volt aki elhagyott)
Ma már csak nevetek a dolgon, de ha eszembejut mennyire kínoztam magam, még mindig tud fájni.
Sajnos piszok xar, ha nem a lány zárja le a kapcsolatot hanem a srác!
mert a miértek mindent jól felemésztenek!
hogy hagyott ott?
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...