Ha unod a sok szexet.... (beszélgetés)
Annyira félsz tőle? :)
Én már kaptam egyszer egy valakitől, nem értettem, de nem is foglalkoztam vele különösebben, nem hiszem, hogy kellett volna ;)
Mondjuk azt nem értem, hogy fér össze a portál hangulatával, de úgy látszik ilyennek is lenni kell, az egyensúly megtartása fontos! :DDDD
;)
Ja, helyettesithetnek mar vmivel:)
:D mostanában én is szeretnék megütni egy két embert :DD esküszöm jól esne :D
mondjuk ez fordítva is megvan :D megsimogatni is szeretnék egy két embert :D és az is jól esne :D
(melyik a szopos jel??????? :D )
Pici, sarga, savanyu???
Citrom?:))))
En sem hittem amig nem lattam a sajat szemeimmel:))))
Es nem kuldozgetnek szopos jelet sem. Ha haragszanak, verekednek de igazibol!
:)
:)))) valamiben jók kell, hogy legyünk :D
Irány a ciciműtét :)))))
ja, dehogyis :)))) jó nekem így ahogy vagy :D kicsi és savanyú és sárga, de legalább az enyém :)))))
Az biztos! Tobb fronton is apoljuk:)
Poszter: "Budapest...hungarian people are EXTREMELY PASSIONALE..."
Ez ugy folytatodik, hogy a bulizasi hangulatuk is magaval sodro, es a kepen 5-6 betepett fiatal, a lanyok rib@ncnak a fiuk pushernek oltozve...
Ja, es volt egy prospektus, hogy Magyarorszagon olcsobb a cicit felvarratni, megnagyobbittatni, meg a tobbi mutet is:)
Nemár???? Komoly?????? :DDDDD
és ott még a metakommunikáció is működik? nem csak smileyk vannak????? :)))))
Egyebkent nem tom hol lehet panaszt tenni de magyar nagykovetseg:
-wc az nincs, holott pubblikus intezmenyeknek kotelezo lenne
-nem lehet hitelkartyaval fizetni (holott en aki szinte tanyan
, hegyvideki de tanya kb...lakom, a szomszed ujsagosnal is fizethetek vele)
-csak keszpenzzel de azt is csak kiszamolva mert ok bizony vissza sem tudnak adni.
Szerintetek? Nem is pofatlan, mi? Visszuk a primet kulfoldon is, milyen balkani tarsasag...
Mivel tudom ezt az egeszet, soha nem mennek oda penz nelkul vagy tele holyaggal...de aki nem tudja, mert veletlenul, surgosen kell odamennie es teszem azt, vannak elotte 30-an aki mind ugyintezesre var? Eszem megall
De en szeretem a viragot szoval rossz ember semmikeppen, es tele is vagyunk viragokkal csak annyit mondtam, hogy elfelejtem meglocsolni ezert az ilyesmit, ha elofordul, este ugyis a ferjem leellenorzi es kijavitja:)
Amikor ramjon, meglocsolom en mindet csak nem mindig jon ram:)
Azert tulelik es szepek, van sok orchideank es bonsai (jo, az fa:D), es a surviver margaretak, meg egy teli rozsa.
A tobbi virag az a kertben van, leginkabb rozsak es levendula de oket a locsolorendszer apolja, nem en(szerencsejukre!):))))
Komolyan :D nem most utánozlak téged :))))) de ezerszer inkább tulipán mint rózsa :D
még a jácint ami jöhet nálam minden mennyiségben :))))
és persze a mezei virágok :D
További ajánlott fórumok:
- Ha már unod a "Ha már unod a sok szexet" fórumot
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Mikor kívánod legjobban a szexet?