Ha unod a sok szexet.... (beszélgetés)
Pedig, aki a virágot szereti.... :)
Ezek szerint rosszak vagyunk! :)))
Szép kis bagázs vagyunk! :DDDDDD
Azt hiszem mindent elmondtatok,,,helyettem is!!!! :))
Nalunk is:)
Vagyis ha eszembe jut, jo, ha nem, este o amugy is ellenorzi a foldjuket. Tavaly vettem margaretakat, mert azt konnyu tartani. Szerinted? Na, 3 het alatt majdnem kipurcantak...
De tudod, ami nem ol meg, az erosit es most, hogy ujra osszeszedtek magukat, szebbek mint elotte:))))
Jó dolgokat csinálsz!
Tarthatnék cserépben...ez igaz :D csak nem az én világom :D az én kezem alatt meghalnak a növények :D nálunk ez a férjem dolga :D ő gondozza a szobanövényeket is :DDDD
Jo, kiprobalhatod szaritottal is, ez ne legyen akadaly! Viszont 1-1marek helyett 1-1 evokanal kell
Es lehet bele tenni illoolajat is, 2 cseppet az egeszhez, ez lehet szabadon valasztott (teafa, fahej)
En nem tettem bele mert a levendula viragjai olyan illatosak hogy meg igy is, tinkturaval, erezni. Viszont nem akartam kihagyni mert ez is antibakterialis.
Arra gondoltam, hogy mivel gyakran adok ajandekba a vendegeknek akik jonnek, kulonfele sajat dolgaimat (paradicsomszosz, persze bolti paribol mert ehhez nincs kertem, toltott csipos paprika stb), szajvezet is fogok ajandekozni neha, csini uvegben, szalaggal atkotve, kezzel irt recepttel:)))
Nekem csak fuszernovenyeim vannak amugy, az is kert de zoldseg es mas nincs. Fuszernovenyt meg cserepekben is tarthatsz
Akit erdekel, tegnap csinaltam eletem elso sk szajvizet!
Nagyon jo lett!:)
Par db nagy level zsalya
1 marek menta
Leforraztam 2,5 dl vizzel
Megvartam mig lehul es tettem hozza 1 ek xilitet es 1 ek levendulatinkturat
Ezt szinten en csinaltam, kis uvegben levendulat alkoholban aztatok 3 hetig. Ha ez nincs akkor a forrazatot egy marek levendulaval ki kell egesziteni es a vegen sima tisztaszeszt hozzaadni a szajvizhez a tinktura helyett.
Mostantol nekunk ez lesz a szajviz. Fincsi is es a zsalya termeszetes fogfeherito, antibakterialis. Es minden a kertbűűl:))))
Probaljatok ki!
Jó reggelt :D
(maga vagy a tökély....vagy a köszönésed az :D ) :DDDDD
Jó reggelt!
(Tessék, így megfelel?)
:)
Aha!:)
Jó estét!
További ajánlott fórumok:
- Ha már unod a "Ha már unod a sok szexet" fórumot
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Mikor kívánod legjobban a szexet?