Ha köt a hűségnyilatkozat, de mégis le akarom mondani a szolgáltatást... (tudásbázis)
Nekem az a bajom vele,hogy sokszor szétkapcsol,nem csatlakozik a netre,és érthetetlen a számlázásuk.
Bakker,4000ft ahavidíja.
Mult hónapban kiszabtak 3600ftos büntetést,mert elfelejtettük befizetni a számlát,és maga a számla volt 500ft a büntetés nélkül.DE az alapdij elvileg 4000lenne.Szóval jpggal kérdem,hogy is van ez?akkor alapdijas,vagy teljesítménydijas...
Januárban kerek 1 hónapig nem volt netünk, mert zárlatos volt a telefonvonal. Annak ellenére, hogy telefonálásra simán működött!
Amikor bementem egy felmondó levéllel, és sok-sok bizonyítékkal sebességmérésekről, aznap ki tudtak küldeni egy szerelőt.
Én egyszer felmondtam a Pannon-nál 2 hónap után. Nem kellett kifizetnem a kötbért.
Mondjuk alapos indokom volt rá, ugyanis abszolút nem lehetett netezni, nem volt erre megfelelő a lefedettség.
Kiváncsi lennék a T-izénél ez mennyi.
vagy nem tudtok valakit ,aki átvenné a netet?nekem csak azért nem kell már,mert elköltözöm,ott meg van net.
bizony, fizetni.
A szolgáltató mondja meg mennyit, bár gondolom, a szerződés tartalmazza a felmondás díját.
Én 11 ezret fizettem az invitelnek.
akkor mi a teendő?arról a bizonyos T----eleről van szó.Mobilnet,2éves hűségnyil.,de már csak egy van belőle.
Próbáltam eladni,vagy átadni,de senkinek sem kell,pedig az átiratási dijat is átvállalnám,és ugy meg már ingyenes.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- A Főgázt akarom hívni a honlapjukon megadott telefonszámon, de azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető! Akkor hogy érjem el őket?
- Jővő hónapban lejár a hűségnyilatkozatom a t-mobilnál ha nem akarom tovább be kell menni szólni?
- Dallamtapadásom lett, de egyelőre nem akarom megmondani a...
- A T-Mobile Go napinet szolgáltatást le lehet mondani?