Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
1653 1653 BEVALLÁS a 2016. évre a személyi jövedelemadó, a járulék, a különadó, az egyszerűsített közteherviselési hozzájárul 3239483858 2016.01.01 - 2016.12.31 2017.02.22 Alap Elektronikus Generálás alatt
1653 1653 BEVALLÁS a 2016. évre a személyi jövedelemadó, a járulék, a különadó, az egyszerűsített közteherviselési hozzájárul 3280275774 2016.01.01 - 2016.12.31 2017.02.01 Alap Elektronikus Elintézett
Igen..
Tavaly is mikor számlán volt reggel.akkor mutatott változást az adoszámla
Sziasztok!!
Én január 24- n adtam be ugyfélkapun, minden ok, várom az utalást
Igazábol nekem reggel meg kéne kapnom, de eddig még adoszámlán nincs változás, nem nullázódott le a többlet
8. A VISSZAIGÉNYLÉS SZABÁLYAI
Ha Önnek a levont (befizetett) adóelőlegből visszatérítés jár, azt a hibátlan adóbevallás beérkezésétől számított 30 napon belül, de legkorábban március 1-jétől fizeti vissza az állami adóhatóság.
Szia!
30 napot adj hozzá onnantól fogják utalni kb a jövő héten lessz belőle valami
Ezt az új izét nem igazán értem...
Amikor a bevallás állapotát kérdezem le akkor 3 sor jelenik meg.
Fent az hogy feldolgozva, alatta pedig 1 van generálás alatt, 1 mellé oda van írva hogy eredeti és mellé hogy feldolgozás alatt...
Az adószámlán pedig ott az összeg amit vissza kell kapnom.. :D
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?