Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Érdekes.Szerintem mindenkinek válaszoltam a kérdésére,csak van aki nem fogadja el,egyedül azt,hogy akkor jön,amikor te szeretnéd.
Amit meg írtál,végképp nem ide tartozik.
Mert attól még az a 0.nap,ahogy írtam is.
Sajnos ezek szerint azt átugrottam. Bocsánat! Nem akartam megbántani a kérdésemmel
Amúgy meg én postán kapom, nem is igazán hoz lázba az az ezer párszáz forint. Ha jól számolom, majd jövő hét után.
Ismerős kérdezte, akinek én adtam be, mert megkért, ezért mertem feltenni a kérdést.
Még egyszer bocsánat a kérdésért.
Sziasztok!
Személyes beadásnál az a nap, mikor be lett adva, az az első nap?
Köszönöm!
Elvileg az.Mondjuk azt nem tudom,hogy ha esetleg hibás a bevallás,azt hol írja.
Szerintem fogadd meg az ügyintéző tanácsát,ha szerdáig nem érkezik meg,akkor hívd őket!
Üdvözlet mindenkinek!
Meg tudná valaki mondani hogy kb. Mennyi idő múlva utal a nav?tegnap ügyfélkapun keresztül beküldtem a bevallást és már az adóegyenlegemen is látszik az összeg.tudom hogy 30 napjuk van rá de mik a tapasztalatok?hamarabb is számíthatok rá? Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?