Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Május 2.án*
Ez lemaradt
Jó reggelt!
Ma utalni fog a nav? Május.án leadtam, szombat volt a 30.nap. Ma elvileg jönnie kéne.
Így már más!: )
Ha úgy van,ahogy a könyvelőd mondja(bár olvastunk már itt kamus könyvelőkről),akkor már hétfőn meg kellett volna kapnod.Már ha minden OK a bevallásoddal.
Kiegészítés az előző hozzászólásomhoz:
Ez szerepel ott:
Készült: 2018. február 9., péntek 12:51
Módosítva: 2018. március 24., szombat 14:06
NAV által készített bevallás (Tervezet)
Aktuális egyenleg:Visszaigényelhető adót tartalmaz
Érkeztetési szám: -
Iktatószám :43xxxxxxxxx
Elfogadott az állapota. (Május 24.-én kaptam róla e-mailt, hogy elfogadtam a NAV tervezetét.) Azóta nem lett érkeztetési száma. Május 2.-án voltam bent személyesen, ahol visszaigényeltem az adómat, erről kaptam papírt.
Sziasztok! Nekem júni 1.-én jár le a 30 nap. Számlára kértem és személyesen intéztem a NAV-nál. Gondolom akkor holnap számíthatok rá? (Már egy hónappal hamarabb beadtam az adóbevallásomat, csak nem jelöltem, hogy visszakérem, ezért személyesen mentem be május 2.-án.) Szerintetek az nem okoz problémát, hogy ügyfélkapun nincsen érkeztetési száma a bevallásomnak? A NAV-nál a randszerben elméletileg rendben, meg akarta mutatni nekem, hogy az ügyfélkapun is, nem hitte el, hogy nincsen érkeztetési szám, csak sajnos nem tudtam a jelszavamat, és ott nem tudtam megmutatni.
Köszi
sziasztok!
nekem jun. 3-al jár le a 30 nap ami vasárnapra esik.Ilyenkor elhúzzák hétfőig vagy már pénteken kiutalják?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?