Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Még nekem se 😫
Otp s vagyok!
Sziasztok!
Február 18-án adtam le személyesen ma megérkezett számlára.😊
Én mondjuk azt nem értem,hogy miért számolják el valakinek a kedvezményt,a másiknak meg miért nem.Évek óta van visszaigényelhető adónk,a NAV tervezetben meg soha nincs egy fillér sem.
Azért adjunk egy sanszot annak is,hogy a NAV tévedett.Volt már erre is példa.
Ezek a könyvelők...
Nem,bármikor beadhattok önellenőrzést.
Nekem is akkor erkeztettek
És még mindig semmi
Február 11-én adtam fel postán...
És ma megérkezett a pénz...postán !!!
Aki nem kapta meg,mehet reklamálni
Szia😊
De nekem a konyvelo adta be, a papir amit visszaadott nekem szerepel az osszeg, a navnal meg az ugyfelkapun hogy megneztem nem irja.
Ilyenkor menjek be reklamalni?
Vagy ugy lesz ahogy a konyvelo kihozta?
A 30-nap azt ugy kell számítani hogy a hétvégékkel együtt?
Február 11-én adtam fel...kb 13-án kapták meg..elsőbségivel,ajánlva...Postán kértem,olvastam itt azt is már aki 11-én adta fel és számlára kérte az megkapta...szerintetek mikor esedékes postán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy 3-án lett ügyfélkapun könyvelő által beadva az adóbevallásom.Megkaptam a visszaigazolást, miszerint érkeztették.
A könyvelő kihozta, hogy jár vissza 3 havi adókedvezmény, mert az akkori munkáltató nem vette figyelembe.
Most megnéztem az ügyfélkapun, és azt irja ki, hogy "önnek sem befizetni, sem visszaigényelhető összege nincs".
Ilyenkor mi a teendő?
Lehetséges, hogy már nullázódott?
Köszönöm ha valaki tudna ebben valamit mondani.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?