Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Igen azt tudtam, hogy nem utalnak hétvégén.
Az a baj, hogy kerestem információt, csak keveset találtam.
De köszönöm szépen az információt.
8-kor kezdődik a munkaidejük, utána utalnak, talán az OTP-sek szokták leghamarabb megkapni 8 óra 40-kor. Délig még a legkisebb takarékba is megérkezik.
Azonnali utalás, de nem az általános, ami a hétvégére is vonatkozik. A NAV továbbra sem utal, csak hétköznap.
Köszönöm szépen a választ, remélem tényleg megkapjuk, olvastam lejjebb, hogy fél 10 körül szokott rajta lenni.
Ezek szerint a Navnál "azonnali" átutalás van?
Sziasztok.
Május 6-án érkezett be a navhoz a papírunk.
Ma van 30.nap.
Az adószámlán fent van a pénzünk 05.06 dátummal. Elvileg ma kéne megkapnunk. (erste bank)
Van rá esély, hogy ma megjön?
Majdnem 300.000ftrol van szó
Kérdésed:
...szombaton jar le a 30nap holnap elutaljak vagy meg varjak a hetfot?
Válaszom:
Nem utalnak soha hétvégén és ünnepnapon.
Kérdésed:
Akkor holnap?!
Válaszom:
Hamarabb sem.
Erre te:
Koszi. A hetfo mar keso lett volna. :)
Nem is értem, hogy jutottál arra a következtetésre, hogy holnap utalják, mikor ilyet egyáltalán nem írtam.
Utána meg Tottilaci76 írja a maga esetét és bár mellényomott, azért észrevehetted volna, hogy nem rólad és neked ír, hanem nekem. Szerintem.
Hahó! Itt mindenki félreír és olvas mindent?
Tottilaci76 valószínűleg nekem írta amit írt, csak nem az én hozzászólásomhoz írta.
RekaBenett!
Neked pedig ugyanúgy szombaton jár le a 30 nap, tehát mindketten csak hétfőn kaphatjátok meg.
Sziasztok 7-en adtam le szemelyesen a nav-nal az szja-t szombaton jar le a 30nap holnap elutaljak vagy meg varjak a hetfot?
Koszi elore is.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?